| KidwHD a întrebat:

BUNA TPU.
Sunt despartit de prietena mea de 1 luna, am fost 4 ani impreuna, am reusit sa o conving sa vina joi la mine sa vorbim si vreau sa fie ceva romantic sa o pot recuceri, sa ii fac o surpriza mare sa se bucure, sa fie ceva emotional si nu am idei straight face
ASTEPT IDEI! big grin

6 răspunsuri:
| slenderica a răspuns:

Probabil de asta s-a si despartit de tine, ca nu poti sa faci nimic singur si ai nevoie de tutoriale pentru orice.

| 17Constantin a răspuns:

La ce bun ţie s-o recucereşti? oricum cauza despărţirii voastre ta apărea din nou. mai bine caută-ţi altă fată

| neutrino a răspuns:

Ea nu poate fi surprinsa de tine. Ce te faci daca ea apare la usa si pe tine te parasesc ideile?

| grab a răspuns:

In primul rand sa faci in camera curat impecabil si sa ii spui ca special pentru ea ai ratat meciul si berea cu baietii numai sa o vezi ca zambeste cand intra in camera ta in care probabil mai are deja-vu-uri.

Apoi sa ai pregatit un suc bun, o cafea si ceva de rontait.

O inviti sa isi aleaga ea un CD care va placea voua mai demult si desigur daca sta macar 2 ore ii propui tu un film din ala motivational ca sa ii mai sadesti o amintire emotionala in camera ta.
Femeia daca vede curatenie, mancare si barbatie, se cam aseaza in brate singura si intinde gatul pe umarul tau.
Apoi, trebuie sa fii barbat, sorbi rapid 200ml JB si incepi sa devii barbatul pe care probabil nu l-a mai gasit dupa tine, din moment ce nu e vreo miss si nici acum nu te-a refuzat. Doamne-ajuta sa fie si la ovulatie ca o sa aveti un bebe mic. happy

glumesc!
S

| Ag30Fdr4g0nz a răspuns (pentru grab):

laughing LOL. Unde le cititi astea, ca-s prea tari?

| Miauti a răspuns:

Bah nu ai si tu un pic de demnitate? Dale dracu de romantism. Discutati ce tr discutat, vedeti daca va impacati... vad ca nici pana acum nu sti ce inseamna sa fi un cuplu.