| Simplegirlbb a întrebat:

sunt despartita de tatal gemenilor si astept sentinta judecatoreasca in legatura cu pensia alimentara. I-am spus sa le cumpere ceva incaltaminte,adidasi. Mi-a spus ca o sa cumpere cand vrea si crede el ca au nevoie,nicidecum cand spun eu. Acum am vazut pe Facebook poza cu el si o femeie care tine in mana un buchet de flori. Asadar, flori cucoanei ii cumpara dar papucei baietilor, nu? Cum, Doamne Iarta-ma, sa mai reactionez?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Din pacate nu il poti obliga, asteapta sa primeste sentinta si va fi obligat sa plateasca pensia, ce sa spun nu am cuvinte, uni sunt gunoaie care nu merita sa aiba copii, pentru aia are pentru propii lui copii nu are, de ce va ti despartit?

| Bondarel99 a răspuns:

Nu ai cu cine, pur si simplu nu ai cu cine. Ar trebui sa isi asume macar o mica parte din responsabilitate, totusi e tata.
Mai bine bucura-te ca ai scapat de el.

| Simplegirlbb explică (pentru RAY):

Juca la pariuri toti banii, camatari, banci, credite. Si am hotarat sa inchei relatia dupa multe incercari esuate. Acum incerc sa imi refac viata, sa repar greselile facute.

| RAY a răspuns (pentru Simplegirlbb):

Ai facut foarte bine, bravo

| BogdanBz a răspuns:

Te felicit pentru deciiza luata. Un barbat posedat de demonul jocurilor de pariuri, e un barbat pierdut... pentru el e mai important sa aiba un bilet la pariuri, decat sa se gandeasca la copiii lui. Momentan nu ai ce sa ii faci, asteapta decizia judecatoreasca. Daca nu are instinctul patern in el, poti sa ii spui de 1000 de ori ca tot altele vor fi prioritatile. Insa iti garantez ca intr-o zi, o sa se trezeasca si o sa realizeze ce a facut si isi va da singur palme si pumni, insa va fi mult prea tarziu. Fii tare si incearca sa te descurci o perioada. BAFTA!

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, nu ai cum sa-l obligi sa cumpere nimic copiilor, indiferent cat vrei tu si cat de mult au copii nevoie.
Daca este smecher, te mai tine prin tribunal ceva vreme si iti da pensia alimentara cand se pronunta sentinta, si asta doar daca are un venit lunar, ca daca nu are....nu-ti da nimic.
Am vazut o gramada de jigodii de acest gen, ca numai tati nu-i putem numii, care nu dau 1 leu mai mult mamei, pentru haine sau alte lucruri copiilor, decat strict, plata pensiei alementare.