| MircEa_3229 a întrebat:

:*
Sunt din Bucuresti si am nevoie de ajutorbig grin
Acum cateva luni am fost cu o fata din clasa 6 ( eu sunt 8) si ea s`a tot despartit de mine si iar neam impakat si tot asa, apoi ne-am despartit de tot. Dupa inca 3-4 luni s-a indragostit iarasi de mine si nu ma mai intereseaza fata si mi-am batut joc de ea cum a fac si ea la vremea aceea, apoi sia aflat pe altul si acum iar ii place de mine, dar mie imi place de prietena sa si daca o sa ma combin cu ea o sa se supere asta care ma iubeste si pote se cearta intre ele si apoi o sa se desp de mine si preitena ei

cum sa fac sa reusesk sa fiu doar cu prietena ei fara probleme?

plss ajutorcrying
funda :X

Răspuns Câştigător
| Daani a răspuns:

Zi ca nu-ti place de ea intr-un mod mai delicat si ii spui de cine iti place apoi ii spui sa nu se supere pe prietena sa deoarece nu ea este vinovat ca tu o placi(nu-i mai zi ca si ea te place ca atunci incrci situatia mai rau)

5 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Unui băiat de clasa a 8 a ar trebui să îi placă cartea, nu femeile. Eventual, mai bine, te încurci cu una, trecută de 20 de ani! Că de la aia, mai ai ce să înveți!

| Baby a răspuns:

Buna scumpul meu. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu fosta ta prietena si sa ii spui ca intre voi n-o sa mai fie nimic si ca iti place de prietena ei, si dupa sa te bagi cu prietena. S-ar putea sa se certe la inceput cele 2 dar nu e problema ta. Daca sunt prietene bune nu se cearta pe un baiat. Sau puteti sa fiti impreuna pe ascuns ceva timp dupa ce ii spui la fosta ca nu o sa mai fie nimic intre voi, si o sa se calmeze apele si puteti sa fiti fericiti tu si prietena ei laughing sper ca ai inteles :* succes

| bitaboss a răspuns:

Intai discuta cu prietena ei combinate cu ea si o pui pe ea sa ii zica

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat