Nu am dreptul sa comentez nimic. Pana la urma asta simti tu. Si eu am simtit asta pe la vreo 12-13 ani si recunosc..nu pot sa zic ca iubeam la nebunie, ci era o atractie mai puternica. eu zic sa ii zici in fata ca o placi si daca are bun simt si ea iti va zice ce crede . nu iti mai face inima rea de tot ceea ce comenteaza lumea pe aici..site-ul asta e facut sa ajuti lumea nu sa o judeci.deci get a life oameni buni!
Pai cum procedeaza oamenii de obicei, petrec mult timp impreuna. Discutati, gasiti teme comune cum ar fi muzicasau sport, animale etc.plimbativa prin parc, ieshiti la o nghetsata, scoateo la un film, spune-i ca-i frumoasa)
Ea la 12 ani a avut deja 3 . La 25 cati o sa aiba? Vai Doamne, voi ati prostit cu totul! Ai 12 ani, inceteaza cu replici de genul mi-as da viata pentru ea. Voi ati vazut prea multe filme si aveti impresia ca le stiti pe toate. Relatie la 12 ani ! Eu la 12 ani nu stiam din ce copac sa mai fur cirese si voi va ganditi la sex, prezervative si alte chestii de genul asta. Ne intrebi cum poti cuceri o fata de 11 ani? Am sa-ti raspund simplu. Cumpara-i o cutie cu bomboane de ciocolata si o punga cu caramele .
De acord cu tine, ce ti-e si cu tineretul din ziua de azi..auzi la 12 ani sa fie cu 3 baieti)...si cum va sarutati? pe obraz? la 12 ani ai mei ma jucam cu masinute nu stiam ce sunt alea fete
Doamne la 11 ani a fost cu 3 baieti pai si copilaria ei unde este frate eu la 11 ani ma jucam cu papusile mai nu e de tine daca tu spui ca nu ai fost cu nici-o fata pana acum nu cred ca e momentul potrivit pentru a avea o relatie crede-ma mai bine ramaneti prieteni si va ganditi ce jocuri sa mai jucati
O iubesti si ti ai dat viata pentru ea la 12 ani? Hai serios. Cred ca daca te ar pune cineva sa alegi intre o luna fara acces la calculator si respectiva fata i ai zice papa in urmatoarea secunda.
Mai bine stai linistit.
Eu la 12 ani jucam fotbal cu fetele pe strada si cum a zis cineva, furam cirese, visine, zarzare sau ce mai era de furat fructe
Stai linistit si comporta-te ca varsta ta.
Nu am dreptul sa comentez nimic. Pana la urma asta simti tu. Si eu am simtit asta pe la vreo 12-13 ani si recunosc..nu pot sa zic ca iubeam la nebunie, ci era o atractie mai puternica. eu zic sa ii zici in fata ca o placi si daca are bun simt si ea iti va zice ce crede . nu iti mai face inima rea de tot ceea ce comenteaza lumea pe aici..site-ul asta e facut sa ajuti lumea nu sa o judeci.
Incearca sai ii atragi atentia ei la maxim Fai dese ori complimete. Daca va iubiti unul pe calalalt spune-i direct ca vrei sa o ai alaturi.Mult succes :*
Pai in primul rand trebuie sa o faci sa se simta bine in preajma ta, sa o faci sa rada, sa o ajuti cand are nevoie si sa o faci sa stea cat mai mult cu tine.In al doilea rand nu pune la suflet ceea ce zic altii si daca esti sigur ca si ea te place cheam-o intr-un loc mai retras si spune-i.
Eu la 11 anii stiam numai de papusi, desene animate, mersul cu bicicleta dar in niciuncaz nu ma gandeam sa am iubiti adc poate imi mai placea de baiatul din vecini sau colegul de banca dar in niciun caz sa am iubiti ..asa ca... dar daca vrei sa o cuceresti cumpai o ciocolata si o floare rupta din gradina bunicii si ai dato pe spate:]]]
chocholate întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: