| fatafaranume0103 a întrebat:

Sunt fata, nu as vrea sa dau detalii despre varsta. daca imi bag un deget, doua in pi*** ma dezvirginez?

Răspuns Câştigător
| LexiEla a răspuns:

Da, e posibil. Depinde de himen. Unele il pierd prin masturbare, altele prin contact sexual, altele daca au himen elastic nu.l rup niciodata, doar prin interventie chirurgicala.

8 răspunsuri:
| Eclips a răspuns:

Depinde de adancime..nu de latime.probabil daca insisti mult, da (ceea ce e greu )

| mihai69 a răspuns:

Nu chiar. Aia se întâmplă doar dacă bagi „organul"; în schimb, himenul tot poate fi afectat / rupt - dar accidentul ăsta se cheamă doar deflorare.

| corbulalbrosu a răspuns:

O fata/femeie poate fi DEZVIRGINATA numai in urma intretinerii unui contact sexual cu un baiat/barbat adica in urma penetrarii VAGINULUI de catre un PENIS. Reiese ca in urma unei masturbari mai intense/violente sau din greseala, iti poti leza/deteriora/rupe himenul care acopera intrarea in vagin si astfel poti sa te DEFLOREZI. O fata/femeie de una singura NU SE POATE AUTODEZVIRGINA. Transmite-i acest raspuns si lui LexiEla pentru ca si ea sa fie corect informata. big grin

| corbulalbrosu a răspuns (pentru LexiEla):

Confunzi 2 notiuni distincte bine definite care sunt complet diferite. Dezvirginarea este un concept psihic, mental ceva imaterial, iar deflorarea reprezinta o afectare a himenului printr-o actiune fizico-mecanica care devine vizibila, palpabila. Raspunsul tau este eronat gresit deoarece NU se refera la dezvirginare.

| LexiEla a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Nu le confund. Dar daca ii dau un raspuns de 20 de randuri despre ce e dezvirginarea si deflorarea, o plictisesc. E clar ca termenul la care se refera toata lumea este legat de afectarea himenului.

Pierderea virginitatii nu are absolut nicio legatura cu himenul. Sunt femei carora himenul le ramane intact dupa inceperea vietii sexuale si himenul se rupe numai in momentul nasterii de catre capul copilului in momentul nasterii acestuia. Deci raspunsul tau este incorect, eronat, gresit si in cazul tau si al altora care sustin la fel denota lipsa informarii corecte privind cele 2 notiuni care nu au absolut nimic in comun/nicio legatura; DEFLORAREA nu este sinonima cu DEZVIRGINREA. O femeie nu se poate dezvirgina pe sine, deoarece nu detine un penis (natural) obiectul strict necesar pentru a se realiza DEZVIRGINAREA. Poate vei invata cel putin acum care este diferenta dintre cele 2 notiuni distincte. Sanatate!

| LexiEla a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Esti un irational daca tu crezi ca eu nu cunosc termenii. Eu doar ti.am spus ca mi.am dat seama ce vrea de fapt sa intrebe persoana respectiva, chiar daca nu a folosit termenii corect. Data viitoare tine.ti parerile acasa, ca dupa cum observi eu nu ti.am cerut explicatii. Treaba ta aici e sa raspunzi celor care pun intrebarile. Ai facut.o, acum poti trece peste, ca n.am de gand sa stau o saptamana sa.ti explic ceva ce tu nu vei intelege oricum.

Am intervenit si voi interveni ori de cate ori raspunsurile sunt GRESITE, ERONATE, INCORECTE pentru a nu induce in eroare pe cei care ne cer ajutorul. Probabil ca tu nu ai capacitatea necesara de a discerne si intelege diferenta dintre un raspuns avizat, profesional, in termeni medicali si cel dat de unii ageamii lipsiti de cele mai elementare cunostinte medicale. Doar in cazul in care vreodata vei reusi sa ajungi la nivelul studiilor si educatiei mele medicale imi vei putea raspunde argumentat. Pana atunci ar fi cazul sa-ti vezi de lungul nasului si sa accepti evidenta situatiei.