anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte stresata.Acum o saptamana eu si prietenul meu am stimulat actul sexual imbracati amandoi.Ieri mi-a venit menstruatia. Exista vreo posibilitate cat de mica sa fiu insarcinata? sau sunt doar eu paranoica cu totul ca nu prea cred ca as putea fi.

19 răspunsuri:
| daassh a răspuns:

Odata ce ti-a venit cilcul nu esti insarcinata.Succes!

| Ekcstsy a răspuns:

Esti nebuna si cu capul. Scuze dar e cea mai tampita intrebare. 1 erati imbracati, 2 ti-a venit. Sunt rare cazurile in care poti avea menstruatie in timp ce esti insarcinata. Mai citeste dracului ca e vba de viata ta. Si prietenul tau e atat de dobitoc incat sa nu stie? O zi buna Stresato

| MariaChrii a răspuns:

Nu ai nici o problema atata timp cat voi nun ati facut dragoste in adevaratul sens al cuvantului nu te speria

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti paranoica e clar. Cum sa fii insarcinata daca nici macar nu te-ai dezbracat? unde mai pui ca ti-a venit si menstruatia. Ca sa ramai insarcinata este obligatoriu sa aiba loc copulatia si asta se face cand nu ai chilotei pe tine, este necesara o ejaculare vaginala si nu in ultimul rand este obligatoriu ca tu sa fii in periaoda de fertilitate. Deci, in scenariul tau, exclus sa fii insarcinata!

| Pisicutaaaa a răspuns:

Nu, nu esti insarcinata! Bafta. Si ai grija alta data ( exista prezervative)

| PinkCupcake a răspuns:

Ati facut-o inbracati + ti-a venit ciclu = NU ESTI INSARCINATA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci a-ti facut o simulare? pai de acum trebuie sa faceti una reala, si dupa aia mii de reluari.mii.supces.

| LaNaibaa a răspuns:

Nu-ti face probleme, nu esti insarcinata!`

| gabby269 a răspuns (pentru Ekcstsy):

rolling on the floor

| gabby269 a răspuns (pentru Pisicutaaaa):

Erau imbracati, vrei sa isi puna prezervativul, sa isi ia pantalonii si dupa sa continue stimularea?laughing

| Ekcstsy a răspuns:

Ca uitasi... Cum a-ti stimulat actul sexual? Intre simulat si stimulat este diferenta de o litera dar au sensuri total diferite!

| Ekcstsy a răspuns (pentru gabby269):

big grin

Stii reclama aia? stimuli pentru simturilaughing, si`au activat si ei simturile prin pantaloni tongue

laughing) Bine ca nu e iarna sa stea amandoi cu shubele pe ei. laughing Macar asa poate totusi ea a simulat o stimulare pentru el.
P.S. neata :*

laughing Neața neața :*:* o rochița, un short, se simte ceva din stimularile alea...Dar de unde stii ca numa ea pe el? poate si el pe ea:devil)

Pfff textila nu lasa si nu cred ca e el chiar asa de profesionist incat sa ii nimereasca clitorisul prin textila laughing

laughing stii tu?

| mona a răspuns:

Daca ti a venit menstruatia inseamna ca nu esti insarcinata

O fi simulat si el o stimulare laughing mai stii tongue