| Alex_Alexandru_1995_GsTh a întrebat:

Sunt gay si mama mea aflat de cava timp k sunt gay pentru ca ma tot intreba dc m-am despartit de prietena mea si dc numai ies cu prieteni pe afara a reactionat urat si a vrut sa ma oblige sa ma duc la un doctor asa ca am luat ceva bani de acasa si am plecat acum am un loc de munca si unde saa stau dar chesti este k eu nu am curaj sa-mi exprim sentimentele fat de un baiat si fosta mea iubita ma tot ameninta ca se sinicide daca nu ma intorc la ea dar eu ce sa fac n-am atractie la fete.Va rog cine nu este de acord cu mine sa nu raspundaa

Răspuns Câştigător
| Iunona a răspuns:

Buna! Imi pare sincer rau ca nu gasesti intelegere in sanul familiei si sper sa te descurci pe cont propriu. Iti admir curajul, ma bucur ca esti impacat cu tine si sper ca familia ta sa poata intelege ca nu esti schimbat sau suferi de ceva ci ca asta este adevaratul tau sine. Ii poti spune sincer prietenei tale ca nu ai o problema cu ea ci ca pur si simplu ti-ai descoperit adevarata orientare. Poate va gasi un prieten bun in tine. Lucrurile nu se pot agrava pana la suicid, dar daca totusi se complica anunta-i familia de intentii. Ei vor stii sa isi protejeze fiica. Un nou iubit? Ai putina rabdare, sa fie liniste in jur ca sa poti sa te concentrezi pe ce ai nevoie. Vei stii daca te placehappy iesi cu el la un suc ceva cand simti ca e totul bine si lucrurile vor veni de la sine. te pupic!>big grin

12 răspunsuri:
| Freddie23 a răspuns:

Cum ai ajuns la concluzi asta?
Sunt niste lucruri care nu se leaga!
Zica ca esti gay pentru ca nu mai vrei sa fii cu prietena ta, dar nu ai curaj sa te exprimi fata de partea masculina?
Spune-ne daca ai facut-o cu un barbat si ti-a placut mai mult decat cu o fata!

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Freddie23):

Vezi ca ai citit fugitiv intrebarea si n-ai inteles nimic.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Oamenii care ameninta ca se sinucid in general n-o vor face sau nu au o tentativa suficient de puternica. De obicei iau pastile si pot fi salvate dar si asta se intampla rar. Anunta-i parintii si eventual politia daca e prea insistent-violenta si las-o sa faca ce vrea. Nu poti fi responsabil pentru toate nebunele.

| anonimg a răspuns:

De unde ştim ce este bine şi ce este rău? Doar prin faptul dacă suntem atraşi sau nu de cineva (în cadrul relaţiilor)? Sunt unii care sunt atraşi poate chiar de mamele şi de surorile lor. Sunt simţămintele ceva pe care să ne bazăm dacă un lucru este bun sau nu?
Nu îţi scriu pentru a te critica; departe de mine gândul acesta. Îţi scriu pentru a te ajuta să ieşi din acest naufragiu în care ai fost prins.
Mama ta a greşit pentru că nu ti-a oferit şi educaţie morală.
Şi după cum tu te conduci după simţăminte, tot aşa se conduce şi prietena ta. Sentimentele sunt bune dacă sunt folosite corect -căci ele tot de la Dumnezeu sunt. Mii şi mii de oameni se împrietenesc, se căsătoresc iar la scurt timp îi auzi că "nu mai simt nimic pentru el/ea". Cei mai mulţi oameni iau decizii în viaţă pe baza simţămintelor, a sentimentelor. Dragostea nu este un sentiment ci un principiu. Pe când sentimentul este ca şi ceaţa, ca un abur. Oare tu nu o mai iubeşti pe mama ta dacă ea nu este de acord cu tine? Ştiu că o iubeşti. Te sfătuiesc ca pe un frate ca pe dragostea care o ai faţă de mama ta să zideşti în viaţă. Dragostea este o temelie solidă. Niciodată să nu zideşti pe sentimente!
De aceea te sfătuiesc ca să te opreşti din umblarea ta şi să vezi unde te duce ea. Întoarce-te înapoi şi vei fi primit cu bucurie din nou în mijlocul familiei.

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru anonimg):

Categoria religie e in alta parte. Nu mai judeca tu omul si incetati sa mai aveti tupeul sa decretati ce e bine si ce e rau si sa aberati comparand preferinta pentru acelasi sex cu atractia incestuoasa ca nu e nici pe departe acelasi lucru. Lasati-o mai moale cu preconceptiile ca oricum omu nu te baga in seama iar sentimentele si predispozitiile sexuale nu se schimba ca sosetele.

| Dandos_Alexandra_1997 a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu tine! tongue

| Alex_Alexandru_1995_GsTh explică (pentru Freddie23):

N-am facut-o cu nici un barbat pentru ca n-am curajul inca si este greu sa gasesti pe candva de aceeasi orientare cu tine iar daca am fost cu aceea fata pur si simplu am fost impis de la spate de prieteni si de familie, vreau sa spun ca desi eram din aceeasi comuna ne intalnema odata la 2 saptamani si tot asa pana n-am mai tinut legatura cu ea si m-a sunat apoi si mi-a spus tot felul de chestii pana la sinucideere, si sincer eu chiar nu sunt obsedat de chestia asta de face sex cu un baaiat pur si simplu vreau sa am pe cineva sa ma inteleaga.

Răspuns utilizator avertizat
| llucixxl a răspuns:

Dacă ție-ți place mai mult să fii umblat la poponeț decât să umbli tu la păsărică, e alegerea ta. Mult noroc în continuare și cur întins.

| σκμ a răspuns:

Sugi ****

| Laurentiu0000 a răspuns:

Buna si eu sunt gay, mama mea stie si ma intelege, daca vrei sa mai vorbim, da mi un mesaj cu numarul tau sau nu stiu thinking cum vrei tu big grin.

| Laurentiu0000 a răspuns (pentru Alex_Alexandru_1995_GsTh):

TE inteleg perfect big grin happy lasa.mi ceva ca sa putem vorbi big grin