A fost educata rigid si partial in ignoranta, din pacate! Asa ca, ori o inveti si faceti Petting, ori stai "asa" si o iubestri sec, si. astepti pana in nopatea nuntii! Si daca nu va veti potrivi?! Roag-o sa citeasca si sa isi largeasca orizontul cunostintelor relationale! Si sa fie mai emancipata! Dar poate vrea sa astepte pana termina facultatea, si atunci?! Cat despre iubire, fiecare simte si intelege destul de diferit, totusi, aceste doua cuvinte!
Daca uneori sau mai des e indiferenta, nu prea e bine, intreab-o chiar te iubeste? Si daca nu vrea sa se culce cu tine..asta e trebuie sa astepti. Sau ia-o cu usurelu', o sa cedeze pana la urma daca te iubeste.
Prietena ta ori nu e pregatita ori e de conceptia ca trebuie sa astepte pana la casatorie, cred ca te iubeste in felul ei[te iubeste dar nu o prea arata]
Mai asteapta si tu putin ....intreabo daca vrea sa te casatoresti cu ea, oricum daca aveti amandoi peste 18 aveti voie sa va rupeti.
Nimeni n-o obliga sa fie cu tine, deci normal ca te iubeste!
Cat despre dragoste, e virgina si e ceva normal ca s-o deranjeze subiectul! asteapta si tu, daca ii vei arata in fiecare zi cat de mult o iubesti nu cred ca te va tine pana veti ajunge la altar!
Bucurate de ea pana atunci, ai langa tine o fata cuminte nu o fufa, cum gasesti in ziua de azi!
Nu fi asa direct cu ea,spune-i ca o iubesti si nu ii arata asta spunad ca vrei sa faci dragoste,vorbiti despre viitor nu neaparat despre relatiile intime,incearca sa o faci sa aiba incredere in tine,poate e timida nestiind ce urmeaza, poate ii este frica dar cu siguranta te iubeste. Chiar daca sunteti de ceva timp impreuna i-ao usor pentru faza urmatoare, incepe cu o seara la un film sau stiu eu cum, o cina care sa se sfarseasca intr-un loc romantic, si incepeti de la 0, doar cu saruturi si mangaieri nu neaparat sex, este alegerea amandurora, trebuie sa fiti pragatiti pentru asta, poate ea este nesigura, incepeti cu ceva simplu! Success
Da, aveti mare dreptate despre educatie, a fost educata foarte rigid, uneori ignorata de toti. Acum ca am intrat in viata sa si e universul meu. poate de asta se simte asa sufocata de mine. Ea asociaza iubirea cu indiferenta, crede ca ea iubeste fiind indiferenta "asa ma manifest eu, nu ma pot schimba". Nu stiu ce sa fac. Crede ca este o tampenie, cunostinte relationale si tot ce tine de asa ceva...
Nu cred si nu voi fi nciiodata de acord ca o relatie poate dainui fara sex. De ce? E simplu. Pentru ca un cuplu sudat presupune cunaosterea partenerului ca in palma, centimetru cu centimetru, placere cu placere. Asta inseamna o relatie adevarata. Desigur ca aici intervine o educatie precara si o indoctrinare pana la urma din partea parintilor. Indiferenta asta evident ca e tot rodul lipsei sexului. E o frustrare ce e scoasa la suprafata in forma asta, a ''racelii fata de partener''. 5 luni e totusi o perioada lunga de timp. De asemenea, o relatie presupune respect mutual si intelegere, ori cata vreme ea iti impune sa nici nu te gandesti la asta deja devine clar cine controleaza relatia. Daca nu exista comunicare nu exista nimic. Eu zic sa te asezi frumos cu ea pe o canapea si sa discutati DESCHIS. Daca ea e incapabila sa discute deschis cu iubitul ei despre orice dupa juma' de an de relatie atunci poate ca ea nu realizeaza ce presupune o relatie.
De ce asociezi '''a face sex''' cu '' a iubi''?
Poate nu e pregatita pentru acest pas.Fiecare iubeste in alt fel nu toti la fel.
Te iubeste, dar sa nu-i ceri sa se culce cu tine. ma bucur ca e asa. gandeste ca mine. bravo ei! dupa Altar e cel mai bine. nu strica o relatie frumoasa din cauza ca vrei sex. dar tu o iubesti sincer? daca o iubesti astepti pana in noaptea nuntii. dar intreab-o pe ea de ce e indiferenta si rece, vorbeste deschis cu ea.
Nu o mai intreba, treeci la fapte, sarut-o pipai-o pana se incinge tare si uita de altar
Te iubeste! dar ea iti spune ca dupa ce te casatoresti cu ea, poate sa faca dragoste si sa vb despre asa ceva! eu zic ca ea nu este pregatita sa vb despre sex
Probabil ca nu e sigura in primul rand nici de sentimentele tale pentru ea si nici de ale ei pentru tine.Si in sinea ei se gandeste ca decat sa faca vreo prostie sa regrete mai degraba nu o face.Sau nu e pregatita.
Impresioneaz-o eu stiu cu cina un moment intim intre voi si vezi cum merge treaba poate poate
Stii cum e fetele iubesc romantismul.
Adevarul este ca exista si fete mai reci de la natura! - nu tota evolueaza senzorial pozitiv, comparativ cu marea majoritate! - tot asa cum sunt si tipe foarte fierbinti de la natura, le place sexul, sunt distractive, iubarete, etc. Dezvotarea lor, de la un moment dat incolo, depinde foarte mult si de cei cu care ele se joaca! Pot fi buni sau rai parteneri, in functie de cum stiu sa se poarte cu ele, nu doar sa se foloseasca de ele! De aceea am si spus ca risucvl e foarte mare la nepotrivire de ritm, intensitate, frecventa, calitate, etc. Unele iubesc "rece", pot fi fidele, de casa, dar atat, iar copiii, daca ii fac sunt aproape la fel, din pacate, daca tatal nu contrabalanseaza educational si afectiv, pozitiv constructiv! Si ar fi pacat! Mai bine sa isi aleaga tot unul tacut si "cuminte si serios" tot ca ea!
Ce inseamna la tine "asa cum trebuie" - care este etalonul la care te referi?! TU, cumva?! Ai impresia ca esti "un model"?! Deocamdata nu ai dat dovada decat de limitare, agresivitate, lacune greu de acceptat cand ai la degete internetul, etc. "Subiect mizer si tabu". tu mai reflectezi cat de cat cand scrii, dar mai ales cand si postezi?! Repet: esti sigura ca toti profesorii tai si parintii, rudele sau alte personalitati mature si oricum, exponential mai culte decat tine ti-ar da dreptate?! Oare pe ce principii ai fost crescuta si educata, de reactionezi si esti asa, te-ai intrebat vreodata?! De unde atata ignoranta si agresivitate?! Te-a oprit cineva sa citesti si sa te informezi CORECT, din mai multe surse?! NU AI NICI O SCUZA DIN ACEST PUNCT DE VEDERE! Cine este oare de vina ca tu relationezi dificil, si ai probleme in a-ti face prieteni, cu atat mai mul cineva si mai apropiat?! Ti-am mai spus si ti-o repet: tu te porti ca un copil "semi-salbatic", NE-Atinsa, lipsit de afectiune (vezi faza cu cateii din poza si cei pe care ti-i doreai.), si ignorat, nemangaiat si nevalorizat corespunzator, si cel mai grav poate! - un copil neiubit asa cum trebuie sa fie iubit si apreciat un copil! M-as bucura sa gresesc, spre binele tau, dar nu uita ca ceea ce spui, cum spui, ce gandesti si exprimi, oglindeste de fapt tumultul din sufletul si mintea ta si esenta personalitatii tale, care, desi inca in plina formare, este mult prea agresiva si "omniscienta", si plina de aroganta! Demonstreaza-ne tuturor ca eu gresesc, scriind ce carti de valoare ai citit si care te-au influentat atat de pozitiv in dezvoltarea si evolutia ta "pozitiva, armonioasa, politicoasa, etc." Pana nu e prea tarziu si ai sa intampini probleme si mai mari, iti spun iarasi, daca mai esti la liceu, du-te la psihologul/oaga liceului, sau daca nu, du-te la inspectoratul scolar si cauta cabinetul de consiliere de acolo si spune ce ai pe suflet, ca sa fii indrumata si consiliata corespunzator, altfel, ai sa ramai o fata singuratica, "neinteleasa" si din ce in ce mai agresiva, pentru ca nu poti intelege ca ceilalti, cei multi nu sunt deloc ca tine, si daca nu faci nici un efort sa te schimbi in bine, nici nu te vei putea integra cu succes in societatea lor!
Si daca iar vei rabufni, iti sugerez sa salvezi tot ce ti-am scris intr-un folder, sa il arhivezi, si peste 3-5-7 ani sa il recitesti, sa vezi daca si in ce masura am avut dreptate: vei fi la fel, mai rau, sau, Doamne ajuta, mai bine?! Oare de ce nu vrei sa intelegi ca nu esti singura "de gen" cu care am avut de a face?! Din pacate, sunteti destul de multe, din cauza autosuficientei, a ignorantei si egoismului inconstient, care va saboteaza viata! Trezeste-te! Pune mana si citeste, cultiva-te, dezvoltat-te, incearca sa intelegi, intreaba ce si cum pe altii mai inteligenti decat tine, si, poate, poate, ai sa ajungi si la lumina Adevarului, Bunatatii, Firescului si Bucuriei de a fi OK, atat cu tine cat si cu ceilalti!