Trei săptămâni e o scurtă perioadă de timp, deci in cazul in care nu vrea sa faceti sex, e normal. Spune i ca o sa faceti cand se simte ea pregatita, însă ai putea sa ii propui sa va mai "jucați" din cand in cand si sa ii zici ca ai si tu niste nevoi pentru ca, pana la urma, esti băiat si pentru ca lucrul asta e absolut biologic si normal. Si da, sunt normale) nu iti face griji
Salut!
3 saptamani, cred eu, este prea putin timp, zic ca ai luat-o prea tare pe fata...
Probabil o sa faceti sex dupa ce trece putin timp. Totusi gandeste-te ca sunt doar 3 saptamani... Fata probabil este mai "retrasa"...
Dar macar sanii plini ti a aratat? Dar ce ai facut.te ai plans mamei ei. ca n a vrut ficasa sa ti arate sanii? ))I ai cerut si masii sa ti arate sanii goi?
Dacă mi-ai face legătura cu prietena ta, aș putea să o conving eu... să te lase și să-și vadă de viața ei.
Cum ce sa faci? Sa nu fi nesimțit.
Nu, ea nu e normala deloc, daca ar fi n-ar sta cu tine.
Vrei cam prea repede sex dupa 3 saptamani!
Tu de Petting nu ai auzit?!
Fi manierat si finut, faceti asta intai si cu timpul, poate.
Sau esti vreun junior disperat de 14-16 ani si ea la fel, sau mai mica?!
SEXUL NU E CIOCOLATA!
Relatiile sunt o negociere, tu ai niste asteptari ea are niste asptetari. Discutati despre ele si in functie de feedbackul din partea celalta va decideti daca o sa continuati relatia sau nu.
Faza cu normal e in capul tau, totul e normal si anormal, fiecare relatie functioneaza dupa regulile ei.
Eu zic mai intai sa o rogi pe mata sa iti arate tatele ca sa ai experienta
Ele sunt normale, tu esti obsedat si chiar esti nesimtit ca-i ceri sa faca asa ceva ca ultimei panarame. Stai tu linitit ca stie si ea sa-ti arate cand e cazu, nu trebuie sa-i ceri tu. Ma mir ca mai sta cu tine
Depinde de varsta pe care o aveti. E clar ca sunteti cam mici. Dar mama ei de unde stie? Poate vrea ea sa-ti arate sanii.
I-ai cerut sa-ti arate sanii? Si nu ti-a dat tata? Vai, pai o pocneam. Ii aplicam un Jackie Chan.
Du-te mai baiete si te uita in reviste la femei.
Sa o lasi in pace. Nu vrea o relatie adevarata cu tine. Si ea si mana ei sunt normale daca nu au vrut sa-ti arate sanii.