Spune-i direct ca vrei sa fie mai atent, mai tandru, nu s-a "dea" ca animalu. Poate ca lui i place intr-un fel, sau crede ca asa e mai bine, ca asa iti place si tie, ca asa e mai "tare". Total gresit! Si nu inteleg nici acum de ce unii baieti nu baga la cap asta. Pentru un baiat e mai usor sa se termine, decat pentru o fata. Ar trebui sa incerce sa te faca pe tine sa te simti bine mai intai. In fine. Pai cam asta trebuie sa faci data viitoare. Sa-i spui frumos sa o i-a mai moale, mai incet, mai delicat. Daca e cazu i repeti si in timpul actului asta. Dar daca nu o sa inteleaga si o sa fie la fel in continuare, va fi mai trist.
Pai poti sa ii zici in fata ca nu ti-a placut pentru ca a fost prea dur..Si daca mai vrea sa o faca odata, sa fie mai tandru, altfel nu o faci tu.
Erai virgina? daca da sa stii ca primele contacte de obicei nu sunt placute.si va trebuie timp pana va acomodati unul cu celalalt si pana stiti ce ii place fiecaruia, apoi o sa fie bine daca comunicati si va iubiti.
Nu.eu am mai avut o relatie de 3 ani jumate si ne-am despartit. si acum sunt cu el de 7 luni
poate data viitoare va fi mai bine