Decii,baietasul joaca in mai multe parti. Evita sa iesiti pentru ca mai are pe cineva; nu te lasa sa iesi pentru ca e foarte gelos. El crede ca tu esti proprietatea lui. Il iubesti prea mult,si nu stiu daca se merita. El nu iti ofera nimic,tu,in schimb,totul. Ar trebui sa iei o pauza,sa te gandesti la tine, ce ti-ai dori sa faci ca sa iti fie bine in viitor. Si nu cred ca el ar trebui sa faca parte din viitorul tau. Vorbeste cu el, incearca sa ii explici cum te simti. Daca te intelege, se va schimba. Daca nu, ar trebui sa va despartiti. Take care!
Complicata poveste!
Cred ca e cazul, cum ti-au sugerat toti, si o fac si eu, sa vorbesti cu mama ta.Trebuie sa-i spui explicit tot, caci o astfel de poveste poate degenera si este pacat de varsta ta frumoasa de 16 ani.Fa-ti acest curaj si ai sa vezi ca mama ta iti va da sfatul cel mai bun.
Daca te iubea iti dadea parola de la Facebook si nu ii era rusine cu tine.Se foloseste de tine
Nu prea cred ca mai are pe altcineva i-am sters si numere de fete din telefon si nu le mai are, si am fost si la el acasa. tu ce parere ai?
Joaca pe mai multe fronturi. Si cu tine si cu altele.De aceea nu se afiseaza cu tine, d'aia nu iti da parola de la facebook (desi crede-ma ca nu o vrei).
Te foloseste, te tine de fraieruta. Poate o fi si putin atasat de tine...dar in mare parte el isi traieste viata si tu stai dupa el. Vorbeste cu mama ta. E singurul om din lume care iti vrea 100% binele si care stie sa te ajute orice ti s-ar intampla.