Ok viata sexuala o incepi cand crezi ca esti pregatita si cand este si el pregatit daca acum nu sunteti aveti nevoie de timp mult noroc.
Sunt convins ca se gandeste si el doar ca poate nu aduce in discutie subiectul. 5 luni inseamna destul de mult si e cayul categoric sa aveti o discutie deschisa. Deja va cunoasteti destul de bine si puteti discuta despre sex fara perdea.
Totul trebuie sa vina de la sine, de ce sa te grabesti? Nu iti dai seama ce vorbesti, poate ca baiatu e super sacsii si etc. dar mai bine mai tarziu pentru ca altfel vei regreta.Cine stie, poate intr-o zi el se desparte de tine si tu ramai cu buza umflata.Nu se stie nici o data...
Bună.
După 5 luni gata și sexul!
Stai în banca ta, după un an de zile te mai gândești.
Ce vârstă ai?
Pa, pa.
De când e o regulă că trebuie să stai un an de zile cu cineva să faci sex? Dacă cunoști omul poți să faci sex și după o zi, 5 luni să nu zic că e mai mult decât rezonabil.
Bună.
Poftim?
Sex după o zi de la cunoștință se numește panaramă!
O fată care se iubește și nu își bate joc de ea, lasă sexul pe ultimul loc.
Sex vor toți, nu toți iubesc și cu sufletul. Analizează și aprofundează.
Pa, pa.
Bună.
Of, îmi era dor de Bună. Pa, pa.
Și nu am zis sex la o zi de la cunoștință, aia chiar e panaramă, ci la o zi de când sunt împreună. Să luăm o situație în care iubitul tău îți e prieten de doi ani să zicem, prieten bun, știi deja tot ce se poate ști despre el, vă plăceați, îl iubeai de un timp, dar s-a ajuns să fiți împreună după o doi ani, că așa a fost să fie. Cred că tu iubind un om de un timp faptul că ești cu el de o zi și îți dorești să faci sex cu el nu mi se pare o tragedie.
Analizează și aprofundează tu ce zici, nu contează durata relației ci ce cunoști despre omul în cauză și dragostea față de el.
Pa, pa.
Draga meaaa, nu esti pregatita crede-ma, eu de curand mi-am inceput`o dupa o relatie de 1 an si am aproape 18 ani eu.
Insa esti pregatita cand te simti atrasa fizic de el, si sa stii 100% ca vrei sa fie el primul barbat din viata ta,daca nu te-a inselat, daca stii sigur ca te iubeste.
Apoi o sa-ti para rau, o sa regreti eu iti zic prieteneste sa nu te grabesti, sau sa o faci din curiozitate.
AAA siiiiiiiii doare al dracului de rau prima data, am plans de durere.
Deci gandeste-te pe cine ai aproape si daca merita sa o faci.
Coreeeeeeeeeeect,ai fundita din partea mea.
Nu toti stiu sa pretuiasca o femeie dupa 5 luni de zile, trebuie sa treaca o perioada indelungata sa stii ce preocupari are iubitul tau sau ce`l duce mintea.
Numai o persoana care nu vrea sa fie iubita si care nu conteaza pentru ea "prima noapte de amor" se arunca in patul lui dupa 1 zi sau 1 luna.
Atunci mai așteaptă, acum depinde ce vârste aveți! Și dacă o faceți, făceți-o cu prezervativ!
Eu as spune sa mai astepti putin! el nu te preseaza, tu nu esti sigura,, de ce sa te grabesti?
Zilele nu se termina, el va ramane langa tine, iar tu vei avea timp suficient sa te gandesti la ceea ce iti doresti cu adevarat!
Tare curios sunt, cati ani a trebuit sa cunosti un barbat ca sa faci sex cu el, asta daca nu cumva mai esti inca virgina, desii nu m-ar surprinde?
Bună.
Uite ce este, te rog să-ți vezi de treabă, punct!
Mă fac că nici nu am citit comentariul tău!
Pa, pa.
Si ce ai sarit arsa, ca doar nu te-am cerut in casatorie. Fii si tu mai maleabila ca doar nu esti turnata din otel.
Bună!
Nu te arunca aşa cu capul înainte!
După 5 luni,sex deja?
Doamne fereşte ce-am mai ajuns, Doamne...
Şi ce sex, dragoste nu mai există, toţi vor sex, dar dragoste care are sentimente...chiar nu mai există în ziua de azi,respect mai există, dacă tu ai fi o fată cum trebuie şi te-ai respecta pe tine însuţi, sexul ar fi ultimul lucru la care te-ai gândi.
Gândeşte foarte bine lucrurile înainte de toate, ca nu cumva mai târziu să regreţi, treaba voastră!
Te pup!