| MirandaAmelia a întrebat:

Bună TPU, sunt îndrăgostită de un necunoscut adică l.am văzut de multe ori şi l.am privit îndeaproape dar el nici nu ştie că exist.El are 17 ani şi este popular,înalt,slab,cu ochii căprui,păr săten,face football si are o constructie a fetei perfectă şi un zâmbet de miliarde,Iar eu sunt scundă cu ochii albastri, păr saten si faţa rotundă, ştiu că nu am şanse cu el pentru ca nu sunt frumoasa ca celelalte fete nu ma dau cu macheaj si nu am părul perfect si am 15 ani.Ieri eram pe hol şi prietena mea m.a împins si am intrat in el si m.a prins de mijloc şi m.am simţit ca întrun loc cunoscut şi trupul lui emana mult prea multă căldură parcă era un calorifer şi când mi.a zâmbit şi mi.a făcut cu ochiul am simțit că mor că timpul se oprește şi aş fi stat ani numai să îi privesc zâmbetul.De fiecare dată când îl văd mi se strânge stomacul,transpir,zâmbesc incontrolabil, si mă simt fericită. Într.o zi l.am văzut când ieşea de la sport şi avea părul ud şi transpirat şi tricoul i se lipea de piept şi avea o voce aşa de răgușită dar tituşi sexy cand striga dupa profesor să îi dea cheia de la vestiar.In preajma lui sunt timidă dar eu nu sunt aşa sunt îndrăzneață in preajma altcuiva, am incercat sa vorbesc cu el dar nu pot parcă mi se usucă gâtul si vorbele mi se blochează efectiv nu pot. Vreau sfaturi sa il fac să mă plăcă şi să am curaj să vorbesc cu el.

Răspuns Câştigător
| Boboc_Alexia_1990 a răspuns:

Buna!
Draga mea, știu ca e greu, știu cum e.
In primul rand ocupă-te de tine
Îmbraca-te frumos, machiaza-te, aranjează-ti părul, fă-te cat mai frumoasă
Încearcă asta intr-o zi.
Fa-te mai frumosa ca niciodată, si du-te si bagă-l in seamă
Lasa timiditatea
Gândește-te ca daca nu faci ceva acum il pierzi
Si după tot tu suferi
Totul va fi bine
Nu te speria din nimic
Până la urmă e doar un om, ca si tine
Si îți spun ceva
Daca ai tupeu, băieții vor rămâne uimiți si își vor da seama ce vrei sa transmiți
Fii tare si nu lăsa pe NIMENI sa te doboare
Fa-te cea mai tare prin școală
Si vei câștiga atenția tuturor! Dacă mai ai nevoie de ceva dă-mi mesaj!
Succes! Știu că poți!

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu esti indragostita.Esti doar atrasa.Si maniera in care prezinti tu lucrurile e extrem de infantila.

| corbulalbrosu a răspuns:

In mod sigur are Facebook. Si este suficient sa-i scrii/trimiti sub forma de scuza, ca acea ciocnire cu el a fost involuntara, insa de pe urma acelei intamplari ai ramas fermecata de privirea lui din acel moment si ai dori sa se repete. NImic mai mult, findca daca va dori in mod sigur va intelege mesajul. Succes!

| Raniaa a răspuns:

Nu ești îndrăgostită, ceea ce simți tu este atracție.

| Emma30555 a răspuns:

Eu te as sfătui sa fii mai ponderata, nu trebuie ca el sa știe ca ești atât de topita după el, arata i ca l placi subtil, dacă nu te baga în seama retragete. Poți încerca să arăți din ce în ce mai bine dar încearcă sa te faci plăcuta și prin comportament, atitudine, istețime

| aneemaryy a răspuns:

Uau, te-ai gandit vreodata sa scrii un roman de dragoste? Sau macar o scurta povestire? Ca te pricepi la descris stari euforice. Serios, scrie! Eu o sa fiu prima care-ti va cumpara cartea!

| Randomuser2000 a răspuns:

Eu zic sa i dai un mesaj daca e singur acasa, si daca e E

| AliTheo18 a răspuns:

Nu este dragoste, asa eram si eu cand eram mai mica, dar o sa-ti treaca cand o sa vezi altul si mai frumos etc. Poti sa il bagi in seama, in realitate sau pe Facebook. Trebuie sa te placa cum esti, crede-ma, conteaza si comportamentul, si atitudinea, si aspectul, dar acum chiar daca nu esti 'bomba', in cativa ani poate sa te bage el in seama. Nu te schimba, ramai cu esti, daca nu te place cum esti nu merita.

| MirandaAmelia explică (pentru Raniaa):

Ba nu, nu este atracţie îl plac de foarte mult timp şi nu pot să mi.l scot din gând de fiecare dată când spune vreo colegă "-Ce frumos, este băiatul ăla" mie îmi zboară gândul la el şi mă gândesc oare ce face este bine.Am încercat să nu mă mai gândesc la el dar nu pot. Crede-mă în liceu la noi sunt numai băieți frumoși majoritatea sportivi care arată spectaculos, dar doar atâta din câte am încercat nici unul nu mă atrage aşa cum o face crush.El are ceva aparte care mă fascinează şi nu ştiu de ce parcă ar fi o operă de artă.Îţi spun nu este atractie fizică pentru că nu îl plac numai pentru cum arată şi pentru cum se comportă si pentru faptul că este diferit faţă de alţii băieți care vorbesc numai de fete frumoase gen"Ce bună este tipa, are un bombeu şi niste balcoane, mamă mamă este numai bună de f****","-Băi aia nu este iubita lu' Alex, doamne, nu vezi ce bună este" iar el stă cu ei dar nu l.am auzit niciodată să vorbească despre o fată aşa vulgar. Dacă asta nu este dragoste înseamnă că nu ai iubit cu adevărat o persoană.

| MirandaAmelia explică (pentru aneemaryy):

Mulţumesc mult, dar nu cred că aşi putea să scriu un roman de dragoste, în " romanul"pe care l.am scris la întrebare cred că m.am destins prea mult dar asta am simțit. Poate cândva voi scrie o carte poate pe Wattpad.

| MirandaAmelia explică (pentru AliTheo18):

Nici nu am de gând să mă schimb pentru nimeni.Eu sunt mai nebună şi mai copilăroasă în preajma oricui şi nu îmi este ruşine cu asta în timp ce altele fete se schimbă definitiv pentru un băiat şi devin nişte false şi uită cum sunt el cu adevărat.

| MirandaAmelia explică (pentru Emma30555):

Mulţumesc de răspuns, o să încerc!

| MirandaAmelia explică (pentru Randomuser2000):

Îmi tremură mâna pe tastatură şi mă blochez de nu mai pot sa scriu nimic parcă încheţ.Dar o să mai încerc. Mulţumesc pentru raspuns.

| AliTheo18 a răspuns (pentru MirandaAmelia):

Ma bucur ca asa este.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i adevarat ca esti urata, doar ca esti prea mica pentru ce vor baietii de 17 ani!
De caeea nu te vede si nu este interesat de tine, el se uita dupa fete mai mari, cu care sa aiba sex si altele, nu fetite mici.