anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt ingrijorata((treaba este ca acum o luna cea mai buna prietena a mea si-a gasit un prieten,cind ea m-a rugat sa ies cu ea la intilnire si cu el eu am acceptat,dupa care si s-a inceput tot cosmarul,la prima lor intilnire el a inceput sa se holbeze la mine de parca doar eu eram acolo,imi facea complimente una alta,credeam ca isi bate joc dar nu era asa el s-a indragostit,mi-a spus in fata, acum ea(prietena mea)e suparata pe mine, ea crede ca noi iesim impreuna...dar nu e asa
va rog ajutati-ma ...am sanse sa-mi pierd cea mai buna prietenasad sad sad el e dragut...happy dar ea e pe primul loc

14 răspunsuri:
| AllyAlly2a a răspuns:

Pai numai vorbi cu el. ignora'l. O prietena trebuie pastrata pentru ca e mult mai importanta decat un baiat. puppy dog eyes Demonstreaza'i prietenei tale ca nu e adevarat ceea ce crede iar daca nu vrea sa mai vorbeasca cu tine orice ai face inseamna ca nu prea te intelege si ca pentru ea baiatul acela e pe primul loc. thinking Altceva nu stiu sa zis si nu stiu daca am zic bine ce am zis aici dar mi-am spus doar parerea.puppy dog eyes

| h3r a răspuns:

Nu trebuia să mergi cu ei la întâlnire, nu e frumos, chiar dacă ea nu a vrut intimitate.
Apreciez că te gândeşti la ea şi nu la acel bad boy.
Rupe orice legătură cu acel băiat, pe prietena ta o cunoşti de mult şi era totul bine până să apară el, aşa că el nu merita atenţia.
Gândeşte-te ce i-a făcut prietenei tale, nu a respectat-o şi acum pe lângă faptul că vă strică prietenia, îşi bate joc. Prietena ta va trece peste, însă dacă tu o să-l iei în considerare pe acest tip, vei suferi cel mai mult.

Vorbeşte cu prietena ta, ignoră-l pe inculpat şi totul o să fie bine.

| BloomyxD a răspuns:

Dacă ar fi prietena ta cea mai bună, te-ar crede şi ar avea încredere în tine.

| ElFenomeno a răspuns:

Pai incearca sa ii explici ca el se da la tine, iar prietenia voastra este mai presus de orice baiat!

| mona a răspuns:

Ignora-l pe baiat si vorbeste cu prietena ta, convinge-o ca nu e nimic intre tine si el

| DydyDeutza a răspuns:

Pai spune-i ca ea e pe primul loc si nu prietenul e si sa nu mai fie suparata ca nu are de'ce si spune-i ca sa se gandeasca la toate momentele petrecute impreuna si apoi sa ia o decizie si sa se gandeasca de 2 ori inainte de decizia hotarata, spune-i ca tu nu ai face asa ceva pentru ea adica sa ii furi prietenul.

| MerVeilleuX a răspuns:

Încearcă să nu mai stai cu tipu' ăla. Dacă a fost în stare să se dea la tine în timp ce era cu prietena ta, crede-mă că va face la fel şi cu tine.

| Tovarăşiemăligă a răspuns (pentru AllyAlly2a):

Ai spus-o bine...laughing))))

| Tovarăşiemăligă a răspuns (pentru MerVeilleuX):

Nu nvreau sa am nimic cu el, mersi mult :*)

| Tovarăşiemăligă a răspuns (pentru h3r):

Stiu ca nu a fot un gest frumos dar eu acolo am fost ca nimeni, dar dupa un timp, mersi :*)

| h3r a răspuns (pentru Tovarăşiemăligă):

Nu-ţi face griji, o să treacă şi asta dacă tu îl eviţi pe nesimţit.
Să speram că o să te împaci cu prietena ta.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Asta e problema cand apare la o intalnire si o a treia persoana.Sa sti ca in subconstient prietena ta chiar asta vroia, sa te combine pe tine cu el.De fiecare data cand o fata vine cu o prietena la intalnire o ia de rezerva, in caz ca nu-i place tipul, nu au ce vorbi etc, si prin asta ori ii trasmite ca il vede doar ca pe un prieten ori ca de fapt vrea so combine pe prietena cu el.Am patit-o si eu de multe ori, si din pacate prietenele nu au fost "optiuni placute". Deci uita de intalnirile triple.Asa m-a chemat si un prieten la o pizza cu iubita lui si i-am spus ca nu merg pentru ca e intalnire si eu n-am partenera.Eram mai mici, o zis ca nu mai vorbeste cu mine, si intr-un final am mers, si a fost la fel de ciudat cum ma asteptam.Intalnirile nu's pentru 3.Dovedeste-i ca el se da la tine(daca ea e atat de proasta ca la intalnire nu si-a dat seama) iar daca nu pricepe, renunti la amandoi sau la ea, n-ai ce face...

| Tovarăşiemăligă a răspuns (pentru h3r):

Sper...ms :*