nu ma judeca dupa varsta sau poza.
Poate ca ai 31 de ani, dar asta nu inseamna neaparat ca ai dreptate.
Sunt adolescent, cred ca intru mult mai mult in contact cu cei de varsta mea, decat o faci tu.
Intr-adevar, multi sunt cu intentii rele, dar asta nu inseamna ca toti sunt asa.
Consider ca nu putem sa o ajutam cu adevarat daca nu il cunoastem pe tip.
Putem decat sa ne dam cu parerea, consider ca ii destul de mare si de matura ca sa poata sa isi de-a seama si singura cum e o persoana.
El doar se juca cu tine, te asigur, spunandu-i sentimentele tale doar te injosesti si te asiguri sa nu te mai placa.
Sedu-l, fa-l catelusul tau, joaca-te cu el citeste in domeniu
Simplu si normal: nu-i zice! Daca doreste sa te cucereasca, lasa-l sa transpire, nu te oferi!
Fa-i un cadou de 'impacare'. Practic nu-i impacare, ca nu ati fost certati, dar este ceva sa-i arati o mica atentie. Poate fi o ciocolata, sa se 'indulceasca' dupa ce l-ai respins atunci, poti apoi sa-i zici ca ai fost prea mironosita, sau ceva de genul asta.
Nimic, tu nu trebuie sa spui nimic. nu ai de ce sa iti ceri scuze, nu ai de ce sa spui ca el e primul e dreptul tau sa cunosti mai multi prieteni. de obicei ei abia asteapta sa le spui din prea multa ta compasiune ca nu sunt pe locul doi si sunt superiori primilor, apoi cred ca au dreptul la tine si vor sti mereu sa se comporte astfel incat sa fie bine numai pentru ei