| Ririnoname a întrebat:

Buna TPU.Sunt intr-o relatie cu un barbat de 45 de ani, Suntem si locuim impreuna de 3 ani.Mentionez ca eu am 21, la inceput recunosc si nu vreau sa,sara nimeni cu gura pe mine m-au atras banii lui,am o viata frumoasa, cu de'toate.Intr-o zi am vrut sa-l las dar nu am putut...Intrebarea mea este il iubesc, sau m-am obisnuit cu el? Multumesc.Dau funda.

Răspuns Câştigător
| Keith a răspuns:

Chiar daca atunci cand ai devenit iubita lui a fost din interes, aveti 3 ani de cand locuiti impreuna si atata timp cat tu nu poti sa te desparti de el sunt 2 motive aici, ori ai ajuns sa il iubesti dar de-abia acum ai realizat asta ori te-ai obisnuit cu viata luxoasa pe care o duci, dar mai mult as tinde spre prima varianta.Nu il parasi daca il iubesti pentru ca el daca s-a mutat cu tine inseamna ca acel barbat chiar te iubeste si nu merita sa ii faci asta.

14 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Banii lui te-au atras la incepult, acum a intervenit obisnuinta, cred, mai mult decat iubirea. Te-ai obisnuit cu o viata lipsita de griji, si stii ca el e motivul. Poate in timp te-ai atasat de el, poate ca il si iubesti, dar nu pot sa spun exact, pentru ca fiecare e diferit, si nu ai dat multe detalii, nu ai scris prea multe.
Oricum, inca de la inceput trebuie sa fi existat (adica se poate) o oarecare atractie, care ar fi putut sa se dezvolte.

| Larisssaa a răspuns:

Bună.
Dacă ai încercat să de desparţi de el şi nu ai putut înseamnă că îl iubeşti.

| NuMaContrazice a răspuns:

Te-ai obisnuit cu el.

| darrio2007 a răspuns:

Bravo.Imi place ca recunosti asta.Rar se aude asa ceva de la o femeie.Cred ca te-ai obisnuit cu el.Mai departe depinde de sentimentele tale pentru el.

| neutrino a răspuns:

O fata de 21 de ani nu poate avea nimic in comun cu un barbat de 45 de ani. Faceti parte fiecare din doua lumi diferite. Tu ii oferi prospetime, el iti ofera probabil, un oarecare confort, dar iti mananca tineretea.

| senstein a răspuns:

Tuti mor-ti ma-ti de pana-ra-ma ordi-na-ra!

| anad a răspuns:

Spui ca ai o viata frumoasa cu de toate si totusi te-a batut gandul sa il lasi. Mie mi se pare ca singurul motiv ar fi ca nu-l iubesti. Cred ca e obisnuinta" a doua natura a omului si catuse pentru cel liber".

| Haiiipa a răspuns:

Tu ne intrebi pe noi daca il iubesti sau nu? Haha, chiar e o intrebare neobisnuita dar haioasa. Raspunsul asta trebuie sa ti-l dai tu, nu sa cauti raspunsuri TOCMAI PE NET. Fa ce iti spune inima happy.

| bengalezu a răspuns (pentru senstein):

Asa este fraterolling on the floor

| bengalezu a răspuns (pentru neutrino):

Ce tinerete we ca ii mananca ea banii si zilele care le mai are saracu omrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o c. materialista am niste versuri pentru tine.

Toate-s la fel cand viseaza legat
Legat de ele de casa de pat
Toate te fac sa te simti vinovat
Si toate turbeaza ca-ti faci de cap

Vreti pat mare cu matase si perne moi
Vreti s-aveti pareri si sa vorbiti peste noi
Vreti atentie, bani si sa va tinem de mana
Noi va dam promisiuni si pamant pe luna
Stati mai mult in oglinda decat stati infipte
Si n-ati invatat sa faceti decat zile fripte
Cand va parasim mancati si plangeti cat sase
D-aia n-avem cum s-avem ganduri serioase

Si toate turbeaza ca-ti faci de cap

Deja ma vezi prin casa in halat si-n papuci
Crede-ma n-o sa ajung in veci cuierul tau de muci
Sunt animal da' nu-s domestic, cand plec fac sport
Si nu stau dupa tine cum nu stau dupa mort
N-am aur, n-am lanturi, n-am povesti cu sirop
Daca-ti fac dosarul ai peste cu botox in bot
Vrei diamante ia calmante du-te si sapa
Vrei perle dezbraca-te du-te si inoata

Si toate turbeaza ca-ti facï de cap

Macar tio- tragte bine mosul ala happy

Si toate turbeaza ca-ti facï de cap

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Te-ai obisnuit. Iubirea adevarata nu o prea vad doar afectiune.Dar de iubit cu adevarat nu cred pentru ca ti-a trecut prin cap sa il parasesti.

| hotdesire a răspuns:

Nu il iubesti, depinzi financiar de el.

| Nelamuritul a răspuns:

Eu zic ca nu-l iubesti doar stai cu el pentru bani.Ma dezgustati voi fetele dupa banistraight face.