| Nicu786 a întrebat:

sunt Nicu si as vrea sa imi raspundeti la o intrebare, sunt cu o fata impreuna de 2 luni,si data trecuta cand ne-am vazut am cam reusit sa o dezbrac dar nu am facut nimic ca trebuia sa plec acasa neaparat,dar ea imi tot spunea ca e virgina,credeti ca m-a mintit ca sa para fata cuminte? Si mi-a mai spus prim mesaje ca nu voia sa faca nimic cu mine dar nu o cred, credeti ca a spus adevarul, nu a vrut sa faca nimic cu mine?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Poti sa iti dai seama daca este virgina doar daca te culci cu ea iar in legatura ca ea nu vrea dar tu nu crezi nu stiu ce sa spun mai bine nu mai insista la ea si daca ea chiar vrea sa faca sex ncu tine va incerca ea

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cine stie, dar tu stai cu ea doar pentru sex sincer?

| mihai69 a răspuns:

Da' tu crezi că există cineva aici care poate ghici ce e în mintea fetei acelea?!?
Și dacă tu nu ai încredere în ceea ce spune ea, ce mai contează dacă e sau nu adevărat?!?

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu cred nimic, nu am fost acolo, da-ti tu seama :
1.Cand erai cu ea, parea ca vrea sa faca sau nu parea ca vrea sa faca?
2.Cand dezvirginezi, de majoritatea datilor curge sange ( mai sunt cazuri in care himenul e elastic si nu curge ), deci, cam poti sa iti dai seama daca e virgina sau nu ( plus ca la o virgina intra mai greu ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu are un himen elastic, ai sa-ți dai seama daca e virgina cand faci sex cu ea.

| Nicu786 explică (pentru RAY):

Nu,nu stau cu ea doar ca sa fac sex cu ea, stau cu ea pentru ca o iubesc foarte mult