In anumite cantitati este normal la tine, aceasta fiind modalitatea vaginului de a se curata singur
Acest lichid secretat are un usor miros (nicidecum neplacut), o consistenta laptoasa, o culoare alb-tulbure sau transparenta, iar in momentul in care se usuca pe lenjerie capata o nuanta galbuie. Cantitatea secretata variaza in functie de ciclul menstrual si de la femeie la femeie.
Daca pana acum te regasesti in aceste randuri, nu ai de ce sa-ti faci griji
Nu cred ca afecteaza cu nimic este normal. Si baietii pot trece prin aceasta perioada sa le iasa o secretie alb-galbuie (e ingrozitor)... dar o sa treaca repede. nu te ingrijora
Buna.
Stai putin. Crezi ca ti-a venit ciclul. ti-a venit sau nu?
Secretia aceia nu e normala. Ar fi trebuit sa nu fie mirositoare. Cred ca ar trebui sa mergi la un ginecolog ca sa vezi daca nu ai o infectie.
Vorbeste cu mama ta de secretia aia, nu e normal sa fie mirositoare.
RENUNTA la masturbare! Alta ocupatie nu ai?. Nu e sanatos. Adica nah daca vrei sa continui cu aceasta " ocupatie". E treaba ta!
Take Care!
Pa`Pa!
Cred ca ti-a venit ciclul si nu are ce sa ti se intample nimic daca te masturbezi. Doar daca exagerezi...
Daca puteti sa imi trimiteti mesaj privat cu rspunsul... pentru ca NU vad nimic... multumesc
Am o intrebare! TI-ai rupt himenu cand te-ai masturbat? si cu ce te-ai masturbat? (trebuie sa fie ceva curat)