Daca intr-adevar te place o face pentru cum areti,nu pentru cum si-ar dori el sa fi!
Incearca si de acasa sa fi langa el, ii trimiti un msj cu ce faci, cum o mai duci, cum este fara mine la scoala etc.
Aceasta fata din cate spui nu il place in adevaratul sens al cuvantului ci doar se va folosi de el la fal cum o face cu toti, daca acest baiat ii merge putin capul isi va da seama de intentiile ei si va ramane retras!
Depinde de varsta: daca esti mai mare de 14 ani rezolva asta normal :stai pe langa el, razi si intreaba-l daca te place in prezenta acelei fete (AR TREBUI SA TE INTERESEZI DE LA PRIETENII LUI CA SA FII OARECUM SIGURA)
mai putin de 14:trateazai pe toti cu indiferenta mai ales pe fata aceea daca te intreaba ceva prefate ca te uiti in alta parte razand in timp ce vorbeste cu tine si raspunzi mai mereu cu ''da, ma rog''.in prezenta baiatului fii cat mai ''regala'' dar ai grija sa nu te dai mare pentru ca nu o sati mai dea atentie
SUCCES!
Hmm,s-ar putea sa-l pierzi in fata acestei fete, si mie mi s-a intamplat.Baietilor le plac astfel de fete, nu stiu de ce.In fine, ar trebui sa fii mai indrazneata si sa vorbesti cu el pe messenger, sa-l intrebi ce au facut la scoala.
Draga mea, fiind colega de clasa cu voi.Te cunosc foarte bine. Tu te machezi, te imbraci in limitele bunului simt.Crezi ca el se uita la aia care minte pa fata si ii cu 7 baieti odata? Hai ma sa fim seriosi... Cum se face ca atunci cand te vede se impiedica de toate lucrurile, ca iti zice iubiirea vieti mele, ca iti face complimente, ca te ia in brate.
Scumpa,nu-ti fa griji, ea il va atrage un pic la inceput apoi tot la tine va veni, cum credeai... daca ai auzit de fraza aceasta,, Mai bine sa cresti o copila, decit sa intretii o c***va'' o sa iti dai seama despre ce vorbesc eu
In cel mai rau caz s-ar da la ea pentru o placere dupa care ar rade de ea si ar spune la toti ce i-a facut sau ca a profitat de ea deci pe tine te place pe tine te iubeste si nu il neglija trimite-i sms ori ce sa-i atragi atentia cat esti acasa
pssst succes
anonim_4396 întreabă: