| Andrada0025 a întrebat:

Sunt virgina. Imi vine regulat menstruatia. Luna trecuta pe 23, luna acesta pe 22, tine 3 zile, pana aici totul ok. Dar scurgerile maronii continua pana in ziua a 5-a, chiar a 6-a.
Inca ceva, data trecuta mi s-a oprit dupa 3 zile, am avut scurgeri maronii care au semnalat ca, gata, s-a terminat, iar dupa 2 zile m-am trezit ca a inceput din nou sangerarea si atat. Luna aceasta nu s-a mai intamplat asa, doar ca am avut pana in ziua a 5-a scurgeri maronii.
Ce parere aveti? E ceva normal sau nu?

4 răspunsuri:
| Silvia93 a răspuns:

Depinde si ce varsta ai, pana pe la 17-18 ani menstruatia va fi neregulata. apoi va fi si mai neregulata.
Nu trebuie sa iti faci mari griji. Cand iti vine menstruatia elimini toxine (lucrurile rele ale corpului) si probabil corpul tau nu a eliminat totul in alea 3 zile si mai are nevoie.
Spala-te dupa ce crezi ca s-a terminat perioada si mananca banane, curata mai bine happy.

Daca continua vorbeste cu mama ta sau mergi la un ginecolog cu prietena/ul.

Sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Silvia93):

Nu este adevarat ca pana la varsta de 17-18 ani, menstruatia este neregulata...eu de la 15 ani, avand acum 18, o am regulata.
Asta depinde de fiecare fata, fiecare fata are organismul diferit si se comporta diferit.
In legatura cu intrebarea, nu..nu ai pentru ce sa-ti faci griji. Asa cum a zis si Silvana, corpul elimina toxine, scapa de ce nu mai este bun. Atat timp cat esti virgina, nu prea ai cum sa-ti faci mari griji:-)
Si mie, intr-o luna, dupa menstruatia acea scurgere, care tinea de obicei 4-5 zile, mi-a ti ut pana la 10 zile. Dar nu, nu ai pentru ce sa-ti faci griji.:-)

| CrissuBaa90210 a răspuns:

Probabil ai racit la ovare!

| lory966 a răspuns (pentru CrissuBaa90210):

N-are nici un fel de treaba! E normal, daca e adolescenta!
In legatura cu intrebarea... Nu, daraga mea, nu ai de ce sa iti faci griji, mai ales daca esti virgina. Eu am 17 ani si mai am si eu din cand in cand probleme din astea. Eu am fost la ginecolog, si mi-a spus ca am de ce sa imi fac griji, totul este in regula. Seara buna. happy :*