| Criss003 a întrebat:

tin la un baiat mult de tot. si varul meu mi-a zis ca i-a zis lui ca ma place. dar cand i-am zis eu el a zis ca ma vede ca pe o prietenacrying si varul meu mi-a zis ca el nu vrea sa ne stricam prietenia. pentru ca daca am fi impreuna, relatia nu ar dura la nesfarsit si ne-am desparti iar dupa aia nu ne-am mai intelge bine ca amici. lui ii e mai multa frica ca la o cearta ceva nu o sa mai vorbesc cu el. dar nu inteleg: de ce nu mi-a zis si el ca ma place cand i-am zis eu? plsssssssssss... dau FUNDA!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil baiatul ala e mai curvar de felul lui dar tine mult la tine si nu vrea sa te faca sa suferi.

| Criss003 explică (pentru anonim_4396):

Pai tot sufar, sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru Criss003):

Pai nu mai suferi.

Si cum sa fac asta?

Pai tu de ce suferi?

De ce sufar? sufar pentru ca el da semne ca ma place, i-am zis ca il plac si el ce face? se da la mine dar nu vrea sa fim mai multi decat prieteni.

Pai nu vrea nu vrea ce sa-i faci omului. accepta asta si nu mai suferi degeaba. Daca profita de tine mai ziceam sa suferi dar asa chiar n-ai niciun motiv.

| christinaAG12 a răspuns:

Poate ca el chiar nu vrea sa strice relatia de prietenie oh go on explica-i ca multe cupluri s-au despartiti si au ramas prieteni, de exemplu eu am doua cunostinte baiat si fata, s-au cunoscut 8 ani de zile si intr-un final au acceptat sa formeze un cuplu,nu a rezistat si si-au dat seama ca au gresit, si acum sunt din nou cei mai buni prieteni, nici nu mai discuta despre fosta lor relatie.Bine,eu nu zic ca intotdeauna se sparge o relatie intre doi prieteni buni happy Si evita sa il mai pui pe varul tau sa vorbeasca cu el,sau ma rog,intelegi tu,ar fi bine sa ai o discutie cu el fata in fata si serioasa,nu doar "buna,ma placi"... nu asa se face, si daca din discutie rezulta ca o tine pe a lui cu "prietenia" inseamna ca el chiar nu vrea si ca nu vrea sa o zica direct.Dar incearca, cine stie? poate ai noroc.

| Criss003 explică (pentru christinaAG12):

Nu eu l-am pus pe varul meu. varul meu mi-a zis ca el( baiatul de care imi place) aduce vorba de mine si varul meu imi zice pentru ca stie ca eu simt ceva pentru el