Poate ca el chiar nu vrea sa strice relatia de prietenie explica-i ca multe cupluri s-au despartiti si au ramas prieteni, de exemplu eu am doua cunostinte baiat si fata, s-au cunoscut 8 ani de zile si intr-un final au acceptat sa formeze un cuplu,nu a rezistat si si-au dat seama ca au gresit, si acum sunt din nou cei mai buni prieteni, nici nu mai discuta despre fosta lor relatie.Bine,eu nu zic ca intotdeauna se sparge o relatie intre doi prieteni buni Si evita sa il mai pui pe varul tau sa vorbeasca cu el,sau ma rog,intelegi tu,ar fi bine sa ai o discutie cu el fata in fata si serioasa,nu doar "buna,ma placi"... nu asa se face, si daca din discutie rezulta ca o tine pe a lui cu "prietenia" inseamna ca el chiar nu vrea si ca nu vrea sa o zica direct.Dar incearca, cine stie? poate ai noroc.
Nu eu l-am pus pe varul meu. varul meu mi-a zis ca el( baiatul de care imi place) aduce vorba de mine si varul meu imi zice pentru ca stie ca eu simt ceva pentru el
De ce sufar? sufar pentru ca el da semne ca ma place, i-am zis ca il plac si el ce face? se da la mine dar nu vrea sa fim mai multi decat prieteni.
Pai nu vrea nu vrea ce sa-i faci omului. accepta asta si nu mai suferi degeaba. Daca profita de tine mai ziceam sa suferi dar asa chiar n-ai niciun motiv.