| FlorinSlv21 a întrebat:

Toată lumea spune că sunt distrus fiindcă sunt cam slab si mereu iau bătaie iar de o vreme îmi spun si gay fiindcă nu am o iubita, dar nu am șanse la niciuna am, mi-a plăcut de o fata, dar m-a înjurat.Ce să fac?

Răspuns Câştigător
| Kitty a răspuns:

Poate ca nu e doar din cauza ca esti slab. Pentru asta, ai putea totusi sa te duci la sala de sport, sa iei ceva vitamine de ingrasare. Oamenii se comporta cu tine asa cum le permiti tu sa se comporte. Nu, nu trebuie sa devii cel mai puternic si sa-i iei la bataie pe toti. Cred ca trebuie sa te schimbi tu pe tine intai, dar si anturajul. Nu mai sta in preajma oamenilor care iti fac rau. Implica-te in ceva proiect, voluntariat, etc, sa cunosti oameni noi si sa o poti "lua de la inceput". De asemenea, vezi ce le atrage pe fete la un baiat. In general, conteaza si stilul vestimentar (poate ar trebui sa schimbi felul in are te imbraci - niste camasi + sacou poate nu ar strica), si felul in care ai grija de tine. Chiar si baietii trebuie sa se ingrijeasca si sa aiba un aspect placut. Scapa de timiditate, fetelor nu le prea place! Nu ai sa pierzi nimic daca ai initiative si adresezi frumos o intrebare unei fete, sau o inviti undeva. Deci, atentie si la limbaj.

5 răspunsuri:
| FlorinSlv21 explică (pentru Kitty):

Mersi de ajutor chiar ai dreptate doar ca traiesc intr-o Comuna mai mica si nu exista sala de fitness (inca) si nici nu se prea face voluntariat dar voi incerca sa fac spor la mine acasa.

| stef87 a răspuns:

In primul rand trezeste-te la realitate, toate vin la timpul lor, nu cand vor cei din jurul tau! Nu trebuie sa gaesti acu o proasta doar ca sa le demonstrezi lor ceva!
Esti slab in ce sens - la matematica sau alte materii, sau fizic? Pune mana pe carte, respectiv exercitii de gimnastica. Nu toti avem fizicul drept punctul forte... poate esti talentat in alte domenii (vezi si tu ce-ti place sau ce stii sa faci mai bine! Zace internetu de degeaba, cauta domeni! Zac cartile in biblioteca!) Concetreaza-te pe punctele tale forte, nu pe ce spune un prost de la coltu' strazii care numai asta stie sa faca (sa rada de altii)! Daca te proecupa doar ce spune lumea, o sa mori de foame la coltu strazii!
Invata sa faci intorci vorba cu glume, dar cu care sa nu ii jingesti pe aia, sau, uneori de mii mai sanatos, sa taci din gura si sa-ti vezi de viata ta! Invata sa faci haz de necaz, invata din viata celorlalti partile bune...din comedii, tragedii, din carti, nu din CS

| RAY a răspuns:

Floryn nu fi dramatic, ai puterea sa te ridici sa le arati la alti ca nu esti asa,acuma cu fetele ai rabdare ca una va veni in viata ta, daca alegi dupa alea frumoase nu ma mir, alege si tu una pe masura ta, termina un liceu, o facultate, o meserie si du-te la o sala de sport

| Lawliet14 a răspuns:

Te duci la sala si te ingrasi cu prafurile lor. Mai mergi si la salon si de aranjezi. Ai grija si la modul in care te imbraci. Iar daca ai si caracter, esti salvat!

| FlorinSlv21 explică:

MERSI pentru toate raspunsurile.