| jessikz0r a întrebat:

Buna TPU, tocmai am ramas gravida cu iubirea vietii mele, dar el e cu alta si eu am o relatie de 2 ani cu altcineva. Voi ce-ati face in acest caz?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi că - IUBIREA VIEȚII TALE - dacă aude că ai rămas gravidă poate te mai caută peste 3 luni ca să fie sigur că ai făcut avort.

| jessikz0r explică (pentru anonim_4396):

A zis iubirea ca deja cauta cariucior big grin

| jessikz0r explică (pentru anonim_4396):

Nevasta iti era nevasta cand a facut 2 avorturi? daca da, de ce a facut? Nu erati pregatiti sau?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru jessikz0r):

Aveam deja copil și nu mai voiam alt copil.

| Holiday a răspuns:

Avort.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Ai ramas gravida cu iubirea vietii tale, amandoi fiind intr-o alta relatie, cam nasol.Tot ce pot sa iti recomand in acest caz, este sa fii onesta cu respectivul partener cu care esti de 2 ani, pentru ca nu este corect ce i-ai facut, merita sa stie adevarul, si fiecare sa mergeti pe drumuri separate.Nu iti recomand sa faci avort, pentru ca te vei caii mai tarziu, si exista posibilitatea mai tarziu cand iti doresti cu adevarat sa ai copii, nu ii vei mai putea avea din cauza avortului.Trebuie de asemenea sa il anunti pe cel cu care ai ramas insarcinata,ca va deveni tatic,egal ca isi va asuma responsabilitatea sau nu, trebuie informat.Iar data viitoare fii mai atenta, daca nu iti doresti copii, protejeaza-te, sunt metode contraceptive la farmacie cum ar fi, anticonceptionalele pentru tine sau prezervative pentru el.Multa sanatate!

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

rolling on the floor)))) jaleee

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu nu as fi cu altcineva, daca as avea parte de sex cu iubirea vietii mele.
Iar "altcineva" ala nu ar rezista prea mult in joc, daca intr-adevar ar fi vorba de iubirea vietii mele.
Cat despre sarcina... Banuiesc ca ti-ai dorit-o. Sexul nu e ceva imprevizibil, nu-ti cade in cap pe strada.
Sa-ti traiasca!
Zi-i iubirii vietii tale ca trebuie sa cotizeze, si sa ii alegeti un nume.

| jessikz0r explică (pentru Violleta2022):

Vrea bebele si ma implora sa nu fac avort, a zis ca ne descurcam noi ce sa fac? partea proasta ca ai mei nu vor sa auda de el, complexitatea problemei vine din faptul ca noi niciodata n-am avut o relatie serioasa inainte. Ai mei zic ca daca voia ceva cu mine, era cu mine de acu 10 ani, inainte sa ne apara un bebe, nu fortat de un bebita acum.

| just4ubr2015 a răspuns:

Fa avort ca nu ai nici o sansa cu el si vei ramane singura cu copilul

| paul123paul123 a răspuns:

Du-te la Sfanta Biserica vb cu Sfantul Preot si fa ce spune Dumnezeu.

I am zis fix asa, si a zis sa nu-l constrang ca el nu ma va lua de nevasta pentru copil, ci daca va simti el. A zis sa mai stam sa vedem, poate facem nunta cu botezul in vara. I am zis ca asta nu mi ofera nicio garantie ca va ramane cu mine, si a zis ca nici casatoria nu-mi va oferi. Ce sa ma fac? am pastila de avort, trebuie doar s-o iau. Maicamea a zis ca vine ea sa mi o bage pe gat daca n o iau azi. El a zis ca vine maine la mine sa mai vorbim. Ce sa fac efectiv? Il vreau atat de mult, dar mi-e teama ca voi ramane singura fara el si cu copilul. sad

Am luat pastila, mersi de sfaturi. M-au ajutat mult in decizia mea.