| GlockZ a întrebat:

Tot eu sunt. Cel care a pus intrebarea asta ( http://www.tpu.ro/......-de-an-ea/ ).
Acum s-a ingreunat mai mult treaba pentru mine.Mi'a tras 'clapa' cum ar veni. M-a injurat bine si a spus ca am facut-o sa sufere din cauza comportamentului meu ( comportamentul meu fiind unul mai copilaros..sa nu va ganditi ca am injurat-o si eu.Nu as face asta niciodata. Doar eram trist in fiecare zi din cauza schimbarii ei si incercam sa trag de ea sa vad de ce se comporta asa). Am ajutat-o de multe ori cand a avut nevoie..credetima ca nu am vrut niciodata sa o enervez sau sa o fac sa sufere..asta nu inteleg eu. Practic m-a lasat balta si eu ma simt foarte naspa din cauza asta..Intrebarile mele sunt : Mai sunt sanse sa se schimbe? sa fie cea de inainte? sau sa imi mai dea si mie un semn de viata? ..sa vada daca mai 'traiesc'.Dau funda :).

Răspuns Câştigător
| GheNsS a răspuns:

Pai mai sunt sanse sa deschizi ochii? Fratica uite creca vezi si tu ca iti pierzi timpu sunt peste 1000000000000000000000000000000000000000000000 de fete pe lumea asta, pierzi timpi ca si acum postand asta! Sfatu meu cel mai sincer, si de nu am dreptatewinking o sa vezi, vezi-ti de drumu tau gaseste pe cineva care te apreciaza, numai pierde vremea pe langa oameni inutili, stiu ca nu o sa asculti, eu ti-am zis adevaru acum treaba ta. Mult noroc!

6 răspunsuri:
| xCruz a răspuns:

Frate nu mai trebuie sa faci nimicwinking daca tot tu te milogesti de ea intr-un final te va lua de fraier stiind ca ii faci toate poftele si ca nu o sa-i reprosezi nimic oricat ti-ar gresi.Cel mai bine las-o pe ea sa vina la tine, tu ai facut destule. daca te iubeste va veni la tine daca nu, urmatoarea frate suferi cat suferi dar macar stii ca nu si-a batut nimeni joc de tine. Succes

| butt3rfly16 a răspuns:

Sanse sa se schimbe sincer nu prea mai sunt, deoarece o persoana nu se va schimba de pe-o zi pe alta.Ca sa fie cea de inainte ar trebui sa-ti raspunda la fel, sa ii pese si sa iti arate ca o interesezi pe cand ea nu prea face asta.E greu ca sentimentele tale sa dispara asa peste noapte dar ar fi cazul sa iei o pauza si sa incerci sa nu o mai cauti sa o lasi putin in pace asa vei vedea daca ea te va cauta. Daca va face asta atunci inseamna ca fata merita si ca ii pasa, insa daca nu va da niciun semn e clar ca nu o intereseaza. Baftawinking

| LupulDeCaraibe a răspuns:

Eu zic ca daca o iubesti asa mult ar trebui sa-i dai un cadou.Vezi daca atunci iti va da un semn de viata! Daca nu ar trebui sa gandesti cu mintea nu cu sufletul! Si zii ca nu e normal sa te injure doar pentru ca te-ai schimbat si tu, zii ca te-ai schimbat pentru ai arata cum te simti, pentru ai arata cum ar fi sa fie in locul tau! Pa pa nu ma intereseaza funda am trecut si eu prin astahappy

| SentimentalConsil a răspuns:

Tu crezi ca este singura fata de pe planeta? Nu te mai gandi la ea si inceacrca sa-ti faci o prietena care sa corespunda cat de cat cu tine, dar sa fie respect din ambele parti, defineste "comportament copilaros"

| GlockZ explică (pentru LupulDeCaraibe):

Exact asta am incercat sa fac. Am incercat sa o pun in locul meu si etc..Multumesc de sfat;-).

| LupulDeCaraibe a răspuns (pentru GlockZ):

Npc