anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Toti baietii sunt la fel? Doar sexul conteaza? Cum va indragostiti cu adevarat de o fata?

11 răspunsuri:
| DaReZon a răspuns:

Hai. Aproximativ toti baieti se gandesc la sex dar unii chiar voi sa aiba o relatie mai serioasa.
Eu sincer nu ma uit prea mult dupa aspectul fizic la o fata (sani si fund >.>) ci la par si fata. Apoi urmeaza inteligenta etc

| EnvyU a răspuns:

Nu conteaza doar sexul, nu suntem toti la fel, ce voi fetele sunteti la fel? nu. Pai ne indragostim ca orice om care se indragosteste, Pur si simplu.

| Alexakos a răspuns:

Majoritatea da. insa mai sunt si care vor ceva mai special. dar aia sunt la fel de rar precum sunt si fetele. nu e ca numa baietii cauta sex. si fetele majoritatea sunt curve. in ziua de azi rar gasesti fata buna. asa si cu baietii.

si eu nu sunt genul acela. caut relatie serioasa. ( si nu e anunt laughing )

| neutrino a răspuns:

Ce rost are sa te indragostesti daca fata accepta direct sexul? Cine e nebun?

| Orte95 a răspuns:

Nu suntem la fel.
In cazul meu ochi verzi si par lung brunet laughing.

| h3r a răspuns:

Buna. Din fericire nu sunt toti la fel.
Dar sunt si cei care nu are respect pentru o femeie, si care, toata viata lui o sa se gandeasca la sex, nu se poate schimba. O sa traiasca mereu in destrabalare.

| Muggz a răspuns:

Sanky ce s-au atacat baietii ba fiti barbati si recunoasteti ca ne gandim la sex cu totii, nu le mai mintiti pe astea ca si asa cred ca tot ce zobara se manaca, majoritatea suntem porci si e ceva genetic, asa ca hai sa nu ne mai ascundem dupa deget, si chiar asa de ce sa te mai gandesti la iubire cand fata cade la pat imediat e vina voastra ca noi suntem asa!

| T4ny4 a răspuns (pentru Orte95):

Mai lispea in descrierea ta la sfarsit ¨vand camion¨

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exact cum se indragostesc fetele de baieti.

| rTaxq a răspuns:

Nu`s totiwinkingNu trebuie sa ii incerci pe totiwinking
Eu in primul rand ma uit cum a zis Wooziewinking

| Kay1 a răspuns:

Nu toti baietii sunt la fel. Unii chiar stiu sa fie fideli si sa o faca fericita pe iubita. Pentru unii baieti doar sexul conteaza pentru alti nu.
O sa iti spun de fata pe care am iubit-o cel mai mult. Ma simteam foarte fericit si ca as putea face orice si orice pentru ea. Nu am facut niciodata sex cu ea.

Întrebări similare