Dacă iubești pe cineva și îți pasă de acea persoană, nu poți avea genul ăsta de comportament.
Nu ai de ce să suferi pentru că nu ai pierdut nimic valoros.
Dacă vrei să-ți "ghicesc în palmă" îți voi spune că după o perioadă te va căuta și va dori împăcarea. Și chiar va insista.
Dar va fi cea mai mare greșeală a vieții tale dacă vei accepta.
Ai intuit bine. Cu siguranță și-a găsit pe altcineva.
Dar se va întâmpla la fel, pentru că ăsta e genul lui. Nu se va schimba niciodată.
De aceea ți-am zis că n-ai pierdut nimic.
Pot fi multe motive pentru comportamentul pe care-l are, de la a găsit pe alticineva până la teama de viitor sau poate părinții lui s-au băgat în relația voastră. Totuși acest tip de comportament trădează imaturitatea lui.
Eu tind să cred că este o altă fată la mijloc, mai ales dacă sunteți încă o vârstă fragedă, ceea ce nu este neaparat o tragedie pentru că acum experimentați și în cei 2 ani cred că a intervenit și o oarecare monotonie între voi.
Cred că ar trebui să te resemnezi cu alegerea lui și să nu faci greșeala de a vă reîmpăca dacă se va întoarce la tine când va realiza că cealaltă nu este ce trebuie. Succes.
Cred că e speriat de viitor, probabil și-a imaginat o groază de scenarii în care lucrurile pot merge rău, pentru el și pentru tine, ceea ce la făcut să determine că e mai bine să facă în așa fel că acele scenarii să nu devină niciodată realitate, ceea ce la făcut să se despartă de tine.
Asta cred eu.
Sfaturi.
https://www.youtube.com/watch?v=eyb-ROt8_dI
https://www.youtube.com/watch?v=SiG3-uboAa0
Nu a respins niciun apel )))Am vrut sa vad ce are si a raspuns instant ca nu se simte ok, de aia l-am lasat asa. Intr-adevar, ulterior nu a mai dat niciun semn, si l-am intrebat daca e in regula, sa nu fi patit ceva. Mi-a spus asta si aia a fost. Mare domn trebuie sa fii sa raspunzi la mesaj, e normal sa iti raspunda cand esti intr-o relatie nu un privilegiu, sau nu il face "classy". Am inteles ideea ta, dar e diferit aici. Nu am inteles schimbarea brusca de comportament, atat.
Ai scris- Nu am inteles schimbarea brusca de comportament, atat.
Exact cum am scris eu se procedează ca tu să înțelegi că s-a terminat totul fără explicații din partea lui.
Acum tu și el puteți să vă căutați pe alții.
Nu cred ca un om care te iubește foarte mult te ar lasa pentru că părinții nu te vor sau ca ii este frica de viitor având persoana iubita lângă el. Probabil și a dat seama ca nu ești persoana potrivita, ori a găsit pe altcineva.
Ca oamenii ar trebui sa initieze si sa intre in relatii doar daca se simt suficient de maturi si au in vedere casatoria amandoi altfel cel putin unul va suferi cu atat mai mult cu cat s-a implicat mai mult, a avut mai multe asteptari si sa respecte planul Creatorului si sa faca sex doar dupa casatorie.Cine ii incalca poruncile are intotdeuna de suferit.Si eu am plans 2 ani dupa un tip care a plecat asa brusc si am aoreciat enorm ca sotul meu prima data cand m-a invitat in oras m--a intrebat daca as vrea sa avem o relatie de cunoastere in vederea casatoriei.
AlexEjmecheru întreabă: