Eu ma sarut zilnic cu iubitul meu. Primul sarut nu a fost deloc frumos. Nu il iubeam pe tipul acela. Nici nu prea stiu cum s-a intamplat. Oricum, acum, cand il sarut pe iubitul meu nu e ceva WOW! e placut, te simti bine, te simti iubita si asta mai ales daca te ia in brate, te mangaie, te ocroteste.
Nu sunt reguli pentru " un sarut perfect ". Nu sunt carti scrise, filme facute pe acest subiect. Acestu lucru vine de la sine, cu buzele umede sau nu iti vei amintii de el mereu. Oricum spune-i baiatului ca nu ai sarutat pe nimeni pana acum, in caz ca iese prost dar ma indoiesc sa stie .
Iti urez un sarut perfect! Te pup :*
Presupun ca problema ar fi ca nu stii sa saruti. Ca sa fie usor si pentru tine si pentru el un sarut doar pe buze ar fi de ajuns pana iti mai pierzi din frica, o simpla atingere
Respira adanc si calmeaza-te.
Sa nu ai lip gloss sau ruj pe buze,umezeste-le si nu le strange,lasa-le moi.
Dupa care,totul va veni aproape singur,el se va apropia de tine si te va atinge pe buze, cu buzele lui, nu tresari, nu fugi, nu le incorda.
Si va fi perfect!
Respira adanc!
Inteleg. De curand am avut si eu primul sarut. Umezeste-ti buzele si acum depinde daca prietenul tau a mai facut-o, daca da, atunci totul va fi ff simplu.
Stiu cum e...Nici eu nu am avut primul sarut si ma gandesc cum ar fi, dar am o prietena care a facut-o, si nu simplu, ci french. In fine, dupa spusele unui baiat, e mai bine sa-ti umezesti buzele inainte(cica-i m-ai placut :0). Daca prietenul tau are experienta, atunci e mai bine de tine, va fi mai usor. Bafta!