| Andreeeead a întrebat:

Uitati, am si eu o nelinistire straight face Imi place de un baiat de la mine de la scoala, si si lui de mine. Si acum cateva zile m-a intrebat daca vreau sa stau cu el si eu i-am raspuns spunandu-i ca da! Dar nu stiu de ce mi-e frica de ce va spune lumea cand v-a vedea ca suntem impreuna. Iar prietena mea cea mai buna mi-a spus ca e urat si chestii de genul. Ce sa fac? Ce sa cred? straight face

Răspuns Câştigător
| WeLoveToParty a răspuns:

Paii andreea, daca vrei sa stai cu el stai, poate ceilalti o sa va batjocoreasca, nu-i asculta, daca ii asculti, mai mult o sa te oftici, o sa incepi sa vrei sa nu mai fi vazuta cu el din cauza ca o sa ti se strice reputatia, si asa o sa va distantati, ceea ce nu e bine.Crezi ce vrei, daca e bine pentru tine sau nu sa stai cu el.Si-apoi,nu e treaba colegilor tai cu cine esti si cu cine stai.Pe scurt faci ce-ti spune inima! happy

9 răspunsuri:
| AlinaTha112 a răspuns:

Serios, acum nu asculta de gura lumi, daca il placi si te place e Ok! lasa lumea sa vorbeasca, si prietena ta doar si-a spus parerea e doar parerea ei nu trebuie sa tii cont de ea happy (funda?)

| Mikkk a răspuns:

Daca chiar il placi nu trebuie sa asculti ce zice lumea. Pentru ca nu prietena ta sta cu el, iar ea nu stie ce in sufletul tau. Trebuie sa ai incredere in tinewinking :*

| iuliatntbumbum3107 a răspuns:

Daca tie iti place cu adevarat de ce mai conteaza parerea celor din jur. esti prea influenta daca iti pasa asa mult cum arata inseamna ca nu il placi cu adevarat, atunci cand esti cu devarat indragostita de o persoana ai face orice sa fii in preajma ei happy

| misterioaѕa a răspuns:

Bună!
Pentru cei invidioşi, prietenul tău este urât şi altele.
Ce să faci?
Să nu te iei după lume.
Prietena ta, în faţă îţi spune că iubitul tău e urât, dar nu se ştie ce gândeşte de fapt.
Şi da, sunt sigură că ştii cum ti-e prietenul şi dacă arată bine sau nu.
Numai bine!

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Zic eu e decizia ta daca il iubesti pastrezi iubitul tau daca nu nu.

| Rooobi a răspuns:

Daca tie iti place de el, restul nu conteaza...tongue

| neutrino a răspuns:

A fi in relatie cu un baiat e una, a sta cu el este altceva. Tu in ce ipostaza esti?

| LadykillerR a răspuns:

Ai putea sa tii relatia secreta? Asa ar fi ideal... adica daca nu te vede nimeni cu el, nu o sa te "batjocoreasca" si poti fi si cu el asa... mai pe ascunswinking

| Andreeeead explică (pentru neutrino):

Sunt intr-o relatie...happy