| keybyeTeQuila a întrebat:

uitati povestea mea de 2 luni ma intilnesc cu un baiat ne iubim ft mult el are 20 de ani iar eu 16.cind ne vedem mai in intimitatea noastra cind ne sarutam ne mingiem el se excita eu nu-i pot oferi o noapte de dragoste sunt inca mica cum as putea sa-l ajut sa nu sa se simta rau dupa aia? ofer funda

Răspuns Câştigător
| JenniferD a răspuns:

Ai dreptate, esti mica, daca te iubeste o sa-si revina singur.

12 răspunsuri:
| xYumex a răspuns:

Daca intr-adevar spui ca il iubesti fa-o cu el (desigur va trebui sa te protejezi). Daca chiar nu vrei s'o faci atunci incearca sa il satisfaci prin a'i suge "acadeaua ". Daca nici asta nu vrei inchiriazai o parasuta...

| BLeur a răspuns:

Bună.

În opinia mea, du-te cu el într-o cameră de hotel + DUUUUUREXXXX [ să nu uiţi asta NICIODATĂĂĂ ] şi dă-i drumu'. Nu rata ocazia, crede-mă alţii de la 13 ani nu mai sunt [ am tovarăşi în situaţia asta ]. Dacă acceptă cu PROTECŢIE bine, dacă nu acceptă, asta e. Ai curaj, nu e nimic de rău.

| Gαηαmα a răspuns:

Da,e inca prea devreme la 16 ani si e putin timpul pe care l-ai petrecut cu el.Te va astepta daca te iubeste...insa eu zic sa nu cedezi prea devreme si usor pentru ca sa cunosti un om dureaza ceva timp, apoi tu iti vei face rau singura si oricum nu esti pregatita dupa cum spui. Daca va veni vorba despre asta si nu vrei sa te desparti de el, il iubesti mult si crezi ca el este potrivit ii spui, vorbesti cu el ca inca nu esti pregatita si ca va fi dar sa mai astepte. Aveti grija!

| Matt24 a răspuns (pentru xYumex):

Da,se excita, e baiat si baietii se aprind foarte usor si este foarte vizibil.De obicei si dimineata se trezesc excitati si nu-i nimeni sa-i satisfaca( de obicei) asa ca nu ai de ce sa te simti prost, este ceva normal si se intampla foarte des.Ti-a zis el ca se simte rau din cauza asta?

| xYumex a răspuns:

Vai tu

| keybyeTeQuila explică (pentru Matt24):

Da mi-a spus el ca se excita mult prea tare si dupa aia se simte rau de tot...el mia sp ca de 2 ani nu a facut dragoste atunci a fost prima si utima oara

| Matt24 a răspuns (pentru keybyeTeQuila):

Se simte rau dupa o excitare? Nu-i semn bun(desi n-am mai auzit de asa ceva) si poate ar trebui sa vada un medic. Daca incearca sa te forteze sa faci asa ceva cu el nu-i deloc bine, in primul rand el fiind major iar tu minora, poate fi acuzat de corupere de minori si chiar sa ajunga dupa gratii.Si daca va stiti de doar 2 luni, chiar este prea devreme.

| Bubulina08 a răspuns:

Sfatul meu este sa mai astepti este inca devreme daca el te iubeste te va astepta.

| MtfkRebekah a răspuns:

Intr-un moment in care sunteti doar voi doi incearca sa ii explici ca esti prea mica si ca inca nu te simti pregatita pentru asta. Daca te iubeste cum spui cred ca te va mai astepta o perioada. Mai ales ca virginitatea este un lucru important mai ales in zilele de azi cand la 13 ani deja nu mai esti virgina nici intre dinti. Bafta. happy

| AnnnaMarrria a răspuns:

Pai,e devreme la 16 ani. Adica bine, unele fete incep d ela 13 nu asta e problema.dar poti ramane mica..si nedezvoltata. Daca tu crezi ca esti dezvoltata si inalta..asa cum iti place, poti sa te culci cu el. Dar trebuie s ate protejezi. In schimb, poti sa mai astepti, au trecut decat 2 luni. Eu sunt cu prietenul meu de 1 an jumatate si nu am facut nimic in ideea ca eu nu accept. Puteti continua cu petting-ul. Este dstul de folositor, decat nimic. Parerea mea. Dar nu ai de ce sa te grabesti, dupa doua luni, mai asteapta, poti regreta dupa! Macar 2 luni sa vezi daca mai e la fel cu tine si daca te vrea pentru iubirea ta, nu pentru corpul tau happy

| Alecsyyya a răspuns:

Aoleu, sper sa nu asculti toate sfaturile care ti le-au dat altii aici, ceva gen "culca-te cu el, dar sa se protejeze"! Nu, ai 16 ani, nu trebuie sa o faci, chiar daca il iubesti mult, deoarece iubirea nu se arata prin a te culca de la varsta asta cu o persoana. El fiind mai mare, ar trebui sa isi dea seama de varsta ta, sa inteleaga ca inca esti mica. Daca te iubeste, te va astepta. Totusi, au trecut 2 luni, ar trebui sa va mai cunoasteti, nu conteaza daca se simte rau ca nu te culci cu el. Nu esti obligata, nu? Adica, de ce sa iti strici asa viata pentru asta? O sa ai timp de dragoste cand o sa fii mai mare. Sper sa fii inteleapta si sa alegi ce e mai bine, indiferent de nevoile lui. Te-am pupat :*

| grab a răspuns:

Daca maine ai avea 18 ani si o zi, ai face dragoste cu el?
Intr-adevar tu esti cea care alege momentul cand ii oferi lui trupul tau, nu el!
El cel mult poate sa iti ofere multe ocazii romantice/intime si tu sa alegi singura.
NU FACE asta din obligatie!
Chiar daca iti cere sa ii faci o l**a sau o m**e nu te lasa usor! laughing