| Mlov3u4ever a întrebat:

Uite ce e big grin...imi plk mult de un baiat ..pfff..e o peveste lunga.big grinsad. in vara asta m-a sunat si m-a intrebat daca vreau sa ne cunostem, eu am facut misto de el..pentru k nu stiam cine e sad. dupa ce am aflat ca este el mi-am cerut scuze dar el crede ca vreau sa fac mistobig grin.sad..in ultimele zile am vorbit prin mesaje si i-am spus ca il plac.iar el mi-a spus ca vrea sa ne cunostem, k nu m-a vazut de mult.iar eu i-am spus ca da ca nu ma cunoaste bine.iar el a crezut ca e alt cineva care face misto de el.sad Si mi-a spus sa nu ii mai trimit mesaje..imi pare rau k vorbea f frumos k minestraight facesad.Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Pappi a răspuns:

Ca ar trebui sa-i spui iar ce simti dar de data asta sa fi mult mai SERIOASA si sa nu il faci sa creada ca faci misto de el. Spune-i ce simti si intreaba-l daca si el mai simte la fel. Bafta

4 răspunsuri:
| ValyCoolBoy a răspuns:

Ca ai fost nesimtita, cu oricine ai vorbi mai bine lasi acolo de la tine pana cunosti cu adevarat persoana!batting eyelashes... Asa ca cel mai bine e sa va intalniti fata in fata sa ii explici confuzia care ai facut'o sa iti ceri scuze din nou si sa ii spui ca il placi cu adevarat si sa'l intrebi daca vrea sa o luati de la inceput sa va cunoasteti cu adevarat bine...winking asta e sfatul meu, mult succes!

| Mlov3u4ever explică (pentru ValyCoolBoy):

Da' dar inainte cu cateva zile m-a sunat cineva cu numar ascuns si am crezut k este cel ce ma sunat...si i-am zis doar sa ma lase in pacebig grin.straight facesad:yawnoricum mersi pr sfat:*happy... Aprecieztonguehappy

| ValyCoolBoy a răspuns (pentru Mlov3u4ever):

Nu ai pentru cewinking! dar daca chiar il placi si chiar iti pare rau ai face bine sa te intalnesti cat mai repede cu el, k probabil o sa il pierzi cat de curand mai ales ca el crede ca u faci decat misto de el!

| Mlov3u4ever explică:

Alte raspunsuri?straight facesad