Buna. Pai imprieteneste-te cu o colega de a lui si pune-o sa-ti fac cunostinta cu el, si sa-l traga putin de limba. Nu vreau sa te descurajez, am patit-o si eu la fel cand eram pe a9a, am tacut si pana la urma ne-am salutat, si de atata asteptat am gasit pe altcineva si nici nu imi mai aminteam de el, si in acea vreme doar el era gandul meu. Deci fa ceva, daca vrei urmeaza-mi sfatul. Multa bafta!
Iti face rau faptul ca vrei sa ai parte de ceva la care nu e adecvat, esti prea mica pentru asa ceva si ar fi bine sa rabzi pana faci 18 ani.
Buna! Poi bagate cu el in seama nu-ti fie teama...si ai sa vezi ca o sa vb cu tine. INcearca sa afli daca si el te place pe tine. Si daca te place vorbeste cu el. Bafta! sper ca te-am ajutat.
Deci cred-ma ca te inteleg pentru ca si eu am patit lucruri din astea, pai sunt mai multe lucruri pe care poti sa le faci :1.impriteneste-te cu o fata care il cunoaste si ii spui sa iesiti toti pe afara si asa va impriteniti
2.cand te intalnesti cu el incearca sa nu te uiti la el doar daca observi ca si el se uita la tine
3.du-te la el si intreaba-l de ceva, de o clasa de o profesoara de orice
4.cel mai important lucru este sa nu creada asa cum ai zis si tu ca esti obsedata dupa el.
Aplica metodele dupa curajul pe care il ai
daca esti mai rusinoasa asa ca mine incearca sa il faci pe el sa te observe, iar daca esti putin mai tupeista du-te si intreaba-l orice sau cand treci pe langa el vorbesste mai tare cu pritenele tale pentru a te remarca...
Sper ca te-am ajuat:*, daca vrei poti sa imi dai fundita, si daca mai ai vreo nelamurire poti sa ma intrebi:*
BAfta!
Dulcika98 mersi mult:*...o sa fac cum m-ai sfatuit... sper sa mearga mersi mult