| Shimozukushiki a întrebat:

Bună TPU, unde aș putea să fac sex având în vedere că mama stă aproape în permanență acasă, fratimiu la fel, sau cum aș putea să îi fac să plece pentru câteva ore cât mai subtil, pe bloc nu am cum că stau la bloc de 4 etaje iar bani de hotel nu am. La ea acasă nu se poate.
Ceva idei?

14 răspunsuri:
| ImPaul2k17 a răspuns:

Cel mai bun loc cred ca este sa va intalniti undeva si sa plecati intr-un loc pustiu, gen in padure etc iar acolo puteti face act-ul sexual.

| mihai69 a răspuns:

La un apartament închiriat cu ora poate ai reuși să strângi bani să faci ce vrei.

| corbulalbrosu a răspuns:

Exista atat pensiuni cat si motel-uri, unde se poate ichiria camera cu ora. Dar acum fiind cald se poate intretine o partida de sex chiar foarte reconfortant afara in aer liber intr-un cort, adica....in natura. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când merg la cumpărături ai timp, nu cred ca îți ia mai mult de o ora toată treaba, deși cam stai cu frica în sân laughing
Dacă vrei sa ai intimitate 100% singura soluție e la hotel/motel/pensiune și toate chestiile pe care le poți închiria.

| Speed99 a răspuns:

Pai nu ai incuietoare la camera? E camera ta, fa ce vrei acolo. Daca mai aud si gemete, bonus points, ca se vor invata minte sa nu mai stea 24/24 in casa. *sarcasm intensifies*

| BlyeeetAK47 a răspuns:

Ii iei lui tac-tu, mama ta si frati-tu bilete la un film CAT MAI LUNG!

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Seara in parc.

| kandaraki a răspuns:

In parc, padure, dupa tufis seara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masina, parc, scara de bloc, pe bloc (ce daca e bloc de 4 etaje? nu are acoperis?), padure, camp, toalete etc.

| denisTiky a răspuns:

Pai nu mai faci sex...si gata

| Shimozukushiki explică (pentru anonim_4396):

1. Nu am permis iar masina e pozitionata intr-un loc unde circula multi oameni
2. In parc sunt copii, ce naiba si trece lumea pe acolo, tu gandesti?
3. Scara de bloc, ar putea iesi cineva sa plece sau sa vada cineva cine e pe scara sau sa vada pe vizor
4, Pe bloc e de 4 etaje iar langa mine am bloucri de 10 etaje deci se vede tot, ce acoperis? Unde te crezi? in filmele americane? E bloc facut de Ceausescu vechi
5. Daca stii tu vreo padure in Bucuresti, sa-mi zici si mie
6. Daca stii tu vreun camd in Bucuresti sa imi zici si mie
7. In toalete este destul de jegos si nu ai cum sa stai jos

| Shimozukushiki explică (pentru Emilian65):

Daca se putea seara numai era asa o problema

| Shimozukushiki explică (pentru Speed99):

Nu e vorba de incuietoare ci de cum intri si cum iesi, si mai e si de sunete

| yhua a răspuns:

Au trecut aproape 7 ani de atunci sunt curios daca ai reușit să faci ceva