1. Diferenţa de vârstă e foarte mare între voi.
2. Depinde de motivul pentru care ţi-a vorbit urât. E posibil să fie şi vina ta!
3. Cum căcat să te bată sau să te urmărească? Cu un asemenea om ai tu o relaţie?
Daca este o fire violenta si cu un intelect infect te sfatuiesc sa te desparti de el cat mai urgent.Nu se poate accepta ca cine va sa te terorizeze iar tu sa-i accepti toate mojiciile doar din simplul motiv ca l-ai iubi "enorm". Totul devine un nonsens intr-un astfel de caz. Gaseste-ti pe cineva care sa te respecte, sa te inteleaga si mai ales sa te iubeasca asa cum esti tu.
De bataie si jignirii, nu-i prima data Da si de urmarit ar face-o nu suporta ideea sa nu mai fiu in viata lui. Nu stiu ce sa fac
Unde traiesti tu draga mea? Este un sat fara caini? Hartuirea sexuala mai ales a unei minore de catre o persoana majora se sanctioneaza. Exista legi care ii pot baga mintile in cap. Trebuie sa ii spui iar el sa inteleaga ca nu il vrei in viata ta.
Nu,nu sat! Copila proasta sunt Il iubesc prea mult...Nu pot renunta... Mi-e frica
Grea e cruce pe care o porti. Leapada-te de ea.Fii rationala, nimeni nu merita asa ceva.
Cum ai stat cu el atata timp? Esti mica.Crede-ma nu o sa suferi mult... Poti sa-mi scrii dupa o luna si te asigur ca vei fi bine.Si apoi cum poti sa suferi dupa el? Astea nu sunt vorbe pentru o fata si in plus daca te-a si lovit...Asta e total inacceptabil.
Dar parintii tai il cunosc pe el? sau stiu cu cine ai tu o relatie? parerea mea este ca la varsta pe care o ai totul pare atat de simplu si minunat, si ai face orice pentru persoana care o iubesti desi primesti in schimb un comportament mizerabil.tu ca domnisoara ce te respeti, trebuie sa ai mandria de fata si sa nu ii permiti sa te umileasca in ultimul hal. e un lucru enorm de urat sa te jigneasca in felul asta, de bataie nici nu mai zic. cum sa vorbesti asa urat cu o persoana care o iubesti? pai ori o iubesti si tii la ea din tot sufletu si o protejezi, o rasfeti, o respecti nu in ultimul rand etc. ori dai cu ea de toti peretii si stergi praful cu ea? ..eu nu pot sa inteleg cum accepti tu sa mai stai cu el odata ce a ridicat mana la tine. de asta cazurile de viol sunt in crestere, pentru sa multe fete/femei accepta faptul asta si nu spun la nimeni, e cea mai mare greseala. gandeste-te si tu mai bine, esti inca mica pentru o viata ca asta, si gandeste-te ce vrei tu de la viata? iti convine sa fii asa umilita in halul asta, sau vrei sa duci o viata fericita si linistita?! parerea mea este ca baiatul asta nu te iubeste, si ar trebui sa scapi cat mai repede de el, chiar daca il iubesti si vei suferi un timp. nici o fata/femeie nu merita sa fie batuta sau jignita. sper sa faci alegerea corecta. :*
E prea mare pentru tine.
Uită-te la asta:
https://www.youtube.com/watch?v=x6nag3Quzdc
Bună! Nu lăsa pe mâine, ce poți face astăzi. Dacă astăzi, poate mai ții la el și îți e greu să renunți, peste ceva timp nu vei mai ține la el așa mult și îți va părea rău că nu ai renunțat de la început și că ai stat cu așa o haimana. Fă-ți curaj, fii puternică și cere sprijinul familiei și prietenilor. Baftă!
Buna! Ai 15 ani, deci esti minora. El are 26, deci e major. Nu ti se pare cam...mare? Deja asta dupa parerea mea e coruptie de minori. Eu zic ca el e prea mare pentru tine si el se gandeste de fapt la prostii! Nu-ti dai seama? Daca vrei sa fi abuzata sexual e treaba ta! Da`l dracu de pedofil. Sunt atatia baieti de varsta ta si tu te-ai gandit sa fi cu unul mai mare cu 11 ani decat tine?
Despara-te si nu te mai uita urma...
De obicei asa se intampla cu fetele care au iubiti cu mult mai mari decat ele.
Un baiat trebuie sa protejeze o fata, sa o iubeasca si sa o respecte!
Daca te simti amentintata, vorbeste cu mama ta, care va sti ce sa faca!
Indeparteza-te cat mai repede de acest invidid!
Maine seara ne vedem la mine acasa, fiind singura. Mi-e frica. :/ In seara asta m-a jignit si mi-a spus ca ma v-a bate si urmari, isi v-a lua liber de la lucru si o va face Maine cum reactioneaza?
Tu nu esti impreuna cu un baiat ci cu un barbat. Faptul ca are o relatie cu o minora e un semn major de exclamare, spre binele tau ar fi sa relationezi cu persoane mult mai apropiate de varsta ta.
Exact ce spuneai mai devreme.
Fete de 14 cu aia de +20.
Ea are 15, el 26.
Nu te cheama cumva Bianca si esti din petrila? Eu as spune sa va despartiti e prea mare diferenta. Alegerea este a ta oricum :*
Nu il lasa. Te iubeste. E prea plin de hormoni, oferă-i ceea ce vrea, stii tu.
Individul acela nu e normal la cap. Niciun om intreg la minte, de 26 de ani, nu s-ar incurca cu o fetita de 15 ani. Nu trebuie sub nicio forma sa te mai vezi cu el, fiindca lucrurile pot ajunge foarte departe. Cred c-ai vazut si tu pe la stiri, cazuri de fete care-au ajuns sa fie omorate de tot soiul de nebuni. Parintii tai stiu de el? Daca nu stiu, ar fi bine sa le spui totul... Si nu, el nu te iubeste, ci e doar obsedat de tine, ceea ce-i cu totul altceva.