anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!
Vă rog ajutați-mă să înțeleg comportamentul unor prietene. E lung dar... Vă rog citiți, fundă!

Mergeam la cabană, eu, 4 fete, și 3 băieți. Eram două fete single (pentru că nu era iub), iar 3 erau cuplate.
În drum spre cabană totul a fost perfect, râdeam cu fețele, ne înțelegeam super ok. *deși vedeam puțină falsitate la ele*
Când am ajuns, fiecare s-a schimbat. Eu mi-am luat niște colanți mulați și un decolteu iar fetele au început să zică "ști că nu ești nici un băiat single, da!?" și "dată viitoare ia-ți iubitul".
Cu cealaltă fată n-ai avut nici o treabă!
Erau nervoase pe mine și făceau scandal din orice! Orice! Și se culcau cu ei seara, și ziceau " Anca, ai vrea și tu, hă", iar adevăratul scandal a apărut când băieții au făcut glume, gen "suntem 3 aici, dacă vrei, disponibili".
De ce s-au purtat așa!? M-ai făcut să mă simț aiurea! Funda! sad

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cabană, fata single şi sexy...
Ceva nu-mi miroase a bine thinking
.
.
.
Merg să duc lada asta de peşte afară.

| Dugalle a răspuns:

O doamne! Alta cabana?!?

Ce sunt cu aceste cabane in zilele de azi?

| elevasexy a răspuns:

Grea matematica asta nu?
Erati 4f 3 b apoi erati 2f single si 3 cuplate cum adica? Sa ne dumirească verginica tot avea ceva cu cabanele ( caum se abtine si de la cabane si de la cluburi)

| simpluone a răspuns (pentru elevasexy):

Mai grea este pentru tine focalizarea domnisoara eleva sexy! Citeste cu atentie si calculeaza! Cat despre raspunsul la intrebarea initiala cred ca-l stii deja, autoarea insa doreste doar o confirmare. O ai!

| MyNameIsAndreea123 a răspuns (pentru elevasexy):

Hahaha, bine zis :'))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru elevasexy):

Nici eu nu am inteles, erau 4 fete in total, 3 combinate si 2 single.

| AlyDulcika a răspuns:

Pune mana invata matematica, si lasa decolteulwinking

| Nonzen a răspuns:

Greșeală me, eram 5 fete și... Șterg întrebarea că am făcut greșeli de ortografie. *din neatenție*