| Thesimplecat a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Sunt de ceva vreme cu un baiat din clasa mea( o luna) si ne vorbeam in fiecare zi. De 4 zile nu mi-a mai scris nimic dar in ultima discutie parea foarte implicat si spunea ca ma iubeste. La scoala abia ne vorbim doar ne salutam sau ne mai imprumutam ceva. El a fost acum 2 ani cu alta fata dupa care a suferit enorm. Ea l-a lasat pentru altul dupa ce i-a jurat ca nu l-ar iubi niciodata. In pauze ei mai vorbesc si rad impreuna iar dupa ce el spune ceva amuzant se intoarce sa vada daca ea rade. In schimb cand este cu alti baieti sau in preajma mea el rade de ea sau o jigneste. Ce imi puteti spune despre aceasta situate? Ce ar trebui sa fac? Ofer funda! Multumesc mult!

6 răspunsuri:
| sweetangels a răspuns:

E clar ca inca are sentimente pentru aia. Nu te entuziasma prea tare cand il auzi ca o injura pentru ca o face doar ca sa nu para fraier in fata prietenilor lui (probabil ei si stiu situatia si motivul despartirii lor). Se spune ca atunci cand vrei sa vezi daca o persoana te place uita-te in ochii lui (vor avea pupilele dilatate) sau vezi la cine priveste cand rad/fac o gluma. Ti-a zis ca te iubeste ca asa reactioneaza majoritatea dupa o despartire, cauta refugiul in alta persoana, dar el practic nu e deloc "vindecat", inca o iubeste!

Răspuns utilizator avertizat
| cyupaku a răspuns:

Poate are alte motive foarte serioase, ai un pic rabdare

| leapșa a răspuns:

1. E un copil care nu stie ce vrea de la viata. Barfele pe la spate arata ce fel de om este. Frustrat ca l-a lasat aia si probabil o vrea inapoi. De unde stii ca nu face la fel si cu tine?
2. A incercat sa te vrajeasca ca sa aiba o roata de rezerva, cineva la care se poate descarca de frustrari cand are el chef.
3. E evident ca n-a uitat-o pe aia.

| Thesimplecat explică (pentru sweetangels):

Deci ar fi mai bine sa ma despart de el de acum nu?

| sweetangels a răspuns (pentru Thesimplecat):

Bineinteles. O sa vezi ca daca tine la tine va veni inapoi exact dupa ce renunti la el, plus de asta te va respecta, caci acum e situatia de rahat si trebuie sa pui punct ca sa vada ca nu esti o fetita credula de care isi bate joc cum vrea el.