| OttoGiani a întrebat:

Va rog explicati-mi si mie fetelor de ce nu le place sexul? Doar se simt bine!(sex protejat)De ce sunt asa de timide in privinta asta?
Niciodata nu vor sa vorbeasca despre asta si sunt...habar n-am cum sa ma exprim...

Va rog explicati-mi!

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

Pt ca in general fetele ajung sa fie "catalogate" foarte usor. Si din moment ce ti se pune o eticheta este foarte greu, spre imposibil sa scapi de ea. Scuza-ma ca iti spun, dar atitudinea asta e usor cinica. Daca o femeie ar fi extrem de dezinvolta cand vine vorba despre sex, gata e versata, e usuratica, dac nu vorbeste e prea maicuta. Sexul pana la urma, indiferent ca este vorba despre baieti sau fete, e o chestie intima, pe care nu ti-o pui pe tepet si nu o faci un subiect public. Poate si tie iti place sexul, dar nu cred (sper) ca spui in gura mare cu cine te-ai culcat, in cate numere, cate orgasme ai avut sau mai stiu ce. Chestiile intime si le tine fiecare pentru el. Iar tu esti cam lispit de inspiratie din moment ce singurul tau subiect de discutie cu o fata e sexul. Sex face toate lumea, chiar si animalele, procedeul cred ca il stii si tu, ai aflat probabil cum sta treaba cu barza, asa ca ce e atat de dezbatut/vorbit pe tema asta?

14 răspunsuri:
| Tzome a răspuns:

Nu sunt toate fetele la fel.Si ele simt o nesiguranta cand fac sex pentru ca sunt atatea riscuri dar trebuie sa le iei usor. O_O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Vezi de treabă că le place, numai că mulţi nu vor să recunoască.
Te pup!

| aaaandreeaa a răspuns:

Iti spun in limbata...sa intelegi. fetele nu vor sa ramana cun copl.ai priceput

| Anka07 a răspuns:

Suntem in secolu 21 nu vad ce mai este asa ciudat sa faci sex.
Hm depinde de persoana poate e pudica, rusinoasa dar sunt fete care pot vorbi deschis.
Succes:*!

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru Anka07):

Si in secolu(l) 21 trebuie sa ne,, calarim,, oriunde si oricum ca nu mai e asa ciudat? Pentru un baiat, fara numar, fara numar; cum ramane cu fata si fu.rata si parasita? Ca unele nici nu stiu ce au inlauntru, iar pustii daca au avut orgasm(si el si ea).

| Raiiiisa a răspuns:

Ti-a zis tie vreo fata ca nu ii place? Sau din ce cauza ai tras tu concluzia asta? Ca nu ii place sa vorbeasca despre asta este partea a2-a,poate ca este mai timida cand vine vorba de vorbe si ii place mai multa actiunebatting eyelashes

| Anka07 a răspuns (pentru Neagu_Fanica_1980):

Da nu e nimic ciudat in a face sex. daca pleaca pe drumu asta sa se intereseze de anumite chestii in cazu in care esti fata intreab-o pe mama daca esti baiat tatal..acum nu suntem in masura sa judecam pe nimeni si nici sa fim judecati mai devreme sau mai tarziu toti ne dam seama de greseli.
O seara buna!:*

| Seby90 a răspuns (pentru Raiiiisa):

Mai sunt persoane pudice, frigide. Care prefera sa nu o faca si nici sa vorbeasca, iar cand o fac o fac strict pentru a satisface partenerul (pentru ca altfel, in consecinta ar pierde relatia). Sunt specimine de genul, dar la ele este pe plan psihologic. Trebuie sa fii relaxat si sa ai incredere in partener pentru a te simti bine. happy

| OttoGiani explică (pentru Seby90):

Nu am partenera...Nu imi pot face...

| Raiiiisa a răspuns (pentru Seby90):

Asa este.Parerea mea este ca cele care o fac doar pentru a-si satisface partenerul si de multe ori refuza sa se simta bine, ar trebui sa se calugareascahappy

| Seby90 a răspuns (pentru Raiiiisa):

Perfect de acord! :*

| MrAnderson a răspuns:

Pentru ca un barbat care face mult sex e "smecher", iar o fata care face la fel, devine in ochii lumii "curva".
Ca asa e "gura lumii".
Asa ca fetele sunt mult mai grijulii in privinta asta. Ce e pentru noi o lauda, pentru ele e aproape tabu.
Asta nu inseamna ca nu le place. S-ar putea sa le placa unora mai mult decat baietilor, dar au grija cui si cum o arata.

| Oana92 a răspuns:

Nu trebuie sa generalizezi, nu toate fac asta. Exista o gramada de fete care vorbesc despre sex ca despre orice alt subiect si care isi recunosc sexualitatea si se bucura de ea.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru Anka07):

Gresesc eu, sau incurajezi pe minore sa faca sex? Iti pot spune ca eu (M) am discutat cu o fetita din vecini care vazuse,, ceva,, pe net si nu intelegea. Nu a avut curajul sa-i spuna mamei; i-ar fi aruncat laptopul. Daca ar fi inceput direct viata sexuala, din nestiinta si curiozitate, putea avea,, sansa,, sa fie o pustoaica, mamica.Eu merg pe ideeia ca una e curiozitatea si satisfacerea ei prin cunoastere si altceva e trecerea la,, lucru,, pentru ca il dor testicolele pe baiatul, in general, major.Parca gandim diferit.