Părerea mea.
Ăla nu e băiat care o termină cu o fată din cauza că nu se culcă cu el. Renunţă. El tot îţi va cere să te culci cu el.
E pe interes oricat de mult ai vrea sa crezi ca nu-i asa ...asa e daca tinea cu adev la tine nu va desparteati din atata lucru ca tu nu esti pregatita si nu poti asta inseamna ca nu te respecta si crede-ma baietii ar zice si ar face orice numai ca sa te culci cu ei ti-o zic din proprie experienta si crede-ma ca-i adevarat, las ca poate mai trece timpul si o sa gasesti baieti mult mai dragut etc. bafta si nu suferii de pe acum.tu doar distreaza-te :*
Da add la id sa imi povestesti mai amanuntit dar asa din ochi pot spune ca, chiar te vrea inapoi ori te vrea pentru formele tale, dai o saptamana sa vezi cum se comporta
Te-a părăsit pentru ceva nesimnificativ vârstei lui.
Tu cum poți să-l mai accepți înapoi?
Ce rost are sa te uiti la un barbat care vrea sex cu o fetita de doar 15 ani? Nu e genul ed om pe care sa-l vrei in preajma, ci genul pe care ai vrea sa nu-l fi cunoscut niciodata. Fugi de el cat te tin picioarele, este periculos si isi va bate joc de tine.
O sa iti dau un raspuns scurt si la obiect:Shoud Give Up(Adica renunta)Pentru el esti ca o amanta, sau invers cu cealalta fata, lasa-l in pace ca stiu genu lui. Vrea sa se culce cu toate daca se poate
S inteleg ca el s-a despartit de tine pentru ca nu ai vrut sa o faceti. Ala nu e baiat care sa te iubeasca sau macar sa te placa. Atunci este clar ca a stat cu tine doar ca sa se culce cu tine. Ai facut foarte bine ca nu ai acceptat si ca nu- i-ai cedata. Felicitari! Sa nu ii cedezi niciodata pentru ca atunci te va vedea ca pe o usuratica.
Eu cred ca totusi ii mai place putin de tine si are cateva regrete. Te doreste inapoi. Eu zic sa ii mai dai o sansa dar sa ii spui inainte ca totusi, chiar daca va impacati, asta nu inseamna ca o sa faceti.
Succes!