anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Va rog sa ma ajutati! Am 15 ani si am fost cu un tip iar el a vrut sa facem.dar eu l.am refuzat si ne.am despartit si cica am ramas prieteni. El si.a gasit pe altcineva dar cand ma vedea pe holul liceului se uita dupa mine insistent chiar daca eu nu ma uitam la el...imi mai trimitea mesaje si imi spunea ca ii era dor sa vb cu mine...ca pe mine nu poate sa ma inlocuiasca nimeni. Acum s.a despartit de fata aia iar mie imi place f tare de el. Mereu ma gandesc la el. MEREU. Ce sa fac..sa il bag in seama? Sau sa renunt? VA ROG AJUTATI.MA

9 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns:

Părerea mea.
Ăla nu e băiat care o termină cu o fată din cauza că nu se culcă cu el. Renunţă. El tot îţi va cere să te culci cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E pe interes oricat de mult ai vrea sa crezi ca nu-i asa ...asa e daca tinea cu adev la tine nu va desparteati din atata lucru ca tu nu esti pregatita si nu poti asta inseamna ca nu te respecta si crede-ma baietii ar zice si ar face orice numai ca sa te culci cu ei ti-o zic din proprie experienta si crede-ma ca-i adevarat, las ca poate mai trece timpul si o sa gasesti baieti mult mai dragut etc. bafta si nu suferii de pe acum.tu doar distreaza-te :*

| Buhuta_Dragos_1997 a răspuns:

Da add la id sa imi povestesti mai amanuntit dar asa din ochi pot spune ca, chiar te vrea inapoi ori te vrea pentru formele tale, dai o saptamana sa vezi cum se comportawinking

| h3r a răspuns:

Te-a părăsit pentru ceva nesimnificativ vârstei lui.
Tu cum poți să-l mai accepți înapoi?

| Buhuta_Dragos_1997 a răspuns (pentru Buhuta_Dragos_1997):

Id : bogdanutsu01

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ce rost are sa te uiti la un barbat care vrea sex cu o fetita de doar 15 ani? Nu e genul ed om pe care sa-l vrei in preajma, ci genul pe care ai vrea sa nu-l fi cunoscut niciodata. Fugi de el cat te tin picioarele, este periculos si isi va bate joc de tine.

| OodanteoO a răspuns:

O sa iti dau un raspuns scurt si la obiect:Shoud Give Up(Adica renunta)Pentru el esti ca o amanta, sau invers cu cealalta fata, lasa-l in pace ca stiu genu lui. Vrea sa se culce cu toate daca se poate

| Xtadelo a răspuns:

Tipul vrea doar sex, renunta la el!

| pinkflower a răspuns:

S inteleg ca el s-a despartit de tine pentru ca nu ai vrut sa o faceti. Ala nu e baiat care sa te iubeasca sau macar sa te placa. Atunci este clar ca a stat cu tine doar ca sa se culce cu tine. Ai facut foarte bine ca nu ai acceptat si ca nu- i-ai cedata. Felicitari!happy Sa nu ii cedezi niciodata pentru ca atunci te va vedea ca pe o usuratica.
Eu cred ca totusi ii mai place putin de tine si are cateva regrete. Te doreste inapoi. Eu zic sa ii mai dai o sansa dar sa ii spui inainte ca totusi, chiar daca va impacati, asta nu inseamna ca o sa faceti.
Succes!happy