Tocmai ce s-a despartit de iubitul ei, deci iti dai seama ca ii este greu. Mai ales daca a pus suflet in relatie.
A fost o greseala, ea stie si bine ca s-a retras la timp. Probabil acum ii este rusine, asta daca-si aminteste.
Mergi si vorbeste cu ea.Nu o intreba de gestul pe care l-a facut. Intereseaza-te de starea ei, de ce s-a intamplat intre cei 2.
Are nevoie de un umar pe care sa planga, sa se descarce. Fii 'acolo' pentru ea, pentru ca are nevoie!
Oricine mai are cate-o scapare. Intelege-o.
O duminica frumoasa
Da stiu ca era ametita cred dar poate adormeam si cine stie ce facea nebuna
Daca tu dormeai ce putea sa faca? Sau ce puteai face tu? Adormit.
Mare branza, toti ne imbatam dupa astfel de evenimente, si nu numai o data.
Poti incerca sa vorbesti cu ea insa nu cred ca iti va da detalii.
Câți ani are sora ta?
În orice caz, dacă mirosea a vin nu trebuie să-ți faci griji. Băutura este de vină în acest caz.
Dacă se mai repetă, du-te la ea și spune-i că ceea ce face ea este incest. Totuși, nu-ți face griji. Nu are ce să-ți facă, nu e ca și cum te-ar viola sau ceva.
Oricum, ai grijă în preajma ei când mai sunteți noaptea singuri. Mai ales dacă ea s-a despărțit de iubitul ei. Cine știe ce poate să-ți mai facă...
Bună!
Nu ştii exact dacă sora ta chiar intenţiona să te sărute. Cel mai bine ar fi să ignori evenimentul, iar dacă se repetă aţi putea purta o discuţie, dar pe un ton calm şi fără reproşuri.
În caz că te simţi vinovat faţă de prietena ta i-ai putea povesti întamplarea ca pe ceva amuzant.
Numa' bine!
AlexEjmecheru întreabă: