Atunci sa fiu sincer cu tine,daca doi se iubesc "cu adevarat" nu poate interveni o alta persoana! Ar fi luptat sa ramana cu tine! Eu asa as fi facut! Eu iti spun sa te mai gandesti, daca mai ti la el si vrei sa fi cu el, atunci cred ca inainte ar trebui sa cercetezi sa te interesezi daca pe durata relatiei cu tine a mai fost si cu cealalta! Asa vei sti ce sa faci! Iti doresc sa fi fericita si sa faci alegerea potrivita!
Cateodata nu ajunge sa iti urmezi inima,gandeste-te la cauza despartirii de fostul prieten,probabil a fost un motiv ca v-ati despartit! In cazul in care tu crezi ca ai putea sa-l ierti,sau el sa te ierte (nu stiu cauza),eu cred ca tu inca mai tii la el, vorbeste cu el, daca mai simte ceva pentru tine! Gandeste-te bine la alegerea pe care o s-o faci! Succes!
Motivul despartirii a fost ca ne-am indepartat unul de altul.in relatia noastra s-au bagat multe persoane.chiar persoanele pe care le credeam apropiate si in care aveam incredere. dupa nu am mai vorbit ceva timp.am auzit ca mai era cu o fata, chiar daca niciodata nu a recunoscut.si eu pot sa jur ca ma iubea si el.
Adica mai era cu o fata in timp ce era cu mine,. chiar daca nu am putut niciodata afla daca a fost adevarat sau nu.
Mersi pentru ajutor...dar am luat o hotarare. trebuie sa ma gandesc ca asa a fost sa fie.nu mai are rost.nu ma mai impac cu el pentru nimic.