| Rockăr a întrebat:

Va rog sa ma ajutati!:
Este la scoala un baiat pe care il plac! Cred ca si el ma place sau m-a placut.
Intrebarea mea este:Cum sa intru in vorba cu el? Mentionez ca sunt foarte timida.Nu vreau chestii gen:daca ma poate ajuta cu temele au direct:Buna eu sunt Angela(asa mi se spune ma numesc Emanuela Angela)! va rog ajutati-ma, cum sa ma imprietenesc cu el?

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca baiatul era interesat de tine, facea el primul pas. Asa ca momentan e bine sa ramai timida.

| Rockăr explică (pentru neutrino):

Nu stiu cred ca ma place sau cel putin ma plaut, era usor evident! Unele persoane mi-au spus asta! Sincer nu suntem pieteni, si el e cam timid, cum sa vorbesc cu el, doar sa ne imprietenim pentru inceput?

| MegaProXtreMm a răspuns:

Daca te placea iti dadea semne si facea primul pas:*..Chiar daca e mai timid tot un semn, doua putea sa-ti dea, stii? ..Prietenele iti pot spune ca el te place numai ca sa te faca sa te simti mai bine.(crede-ma am patit astalaughing ).Te pup, o seara frumoasa:*

| neutrino a răspuns (pentru Rockăr):

Nu te mai increde in gura lumii. A te cunoaste cu cineva este una, a fi prieten cu cineva, indiferent de sex, e altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă eşti mai timidă, vorbeşte cu el pe reţelele de socializare, gen facebook, messenger.Aşa vei avea mai mult curaj şi pentru început puteţi discuta despre şcoala şi lucruri în comun.Treptat,va veţi dezvolta discuţiile.
O zi frumoasă!

| Rockăr explică (pentru MegaProXtreMm):

Mi-a dat destule semne si crede-ma prietenele mele nu sunt genul asta care sa m afaca sa ma simt bine asa d=oar de suprafata! Mi-a dat mai multe semne ca m-ar placea! Dar zic eu ca era ciudat sa vina si sa imi zica:Buna imi place de tine!

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Daca ai id-ul lui de mess cereil si oasa o sa puteti vorbi! Sau daca nu il ai si tie prea jena sa il ceri intreaba pe cineva care are id-ul lui care este!