| Monyyyyy a întrebat:

Buna TPU va rog sa nu va bateți joc dar nu stiu de ce in loc sa ma concentrez pentru ca am bacul deși învăț normal ma gândesc câteodată la visul pe care l-am avut.Eu m-am tot rugat la Dumnezeu sa imi trimită alesul inimii cum s-ar zice, un băiat bun și intr-o noapte am visat un băiat așa mai închis la culoare cu ochelari.Treceam pe lângă un bar și el mi-a spus sa am grija sa nu ma duc acolo sau ceva asemanator și deși e oltean sa nu cred toate bârfele care se spun de ei și lucruri de astea ????????imi pare foarte rau ca nu l-am mai intrebat niște lucruri,in vis eu am plecat râzând și regret asta acum. Intr-o după amiaza când am vrut sa ma culc puțin pentru ca am fost obosita de la învățat m-am gândit așa big grinoamne dacă e alesul sa îl mai visez o data, tare as vrea sa îl mai văd și l-am visat din nou dar nu pentru mult timp și nu l-am vazut așa de bine la fata, doar stiu ca era intr-o banca cu mine.Va rog sa imi spune-ți ar putea fi alesul? Îl voi cunoaște in curând? Nu credeți ca imi sta gândul la asta dar intreb din curiozitate

6 răspunsuri:
| teajutcumpot a răspuns:

Buna, Mony! Esti foarte simpatica, recunosc! laughing)

Mony, este un vis, nu as cauta prea mult sens in el. Nu cred ca este alesul, cred ca a fost doar un vis si nimic mai mult!

Dar te poti gandi in continuare la baiat, daca te face sa te simti bine, haha big grin

Cu drag.

| mihai69 a răspuns:

„Nu credeți ca imi sta gândul la asta..."
===
Ba bine că nu.

| RAY a răspuns:

Din pacate nu sunt atatia miliardari cati viseaza fetele, ce sa faci, ramaneti cu visele

| Monyyyyy explică (pentru RAY):

Ce miliardari visezi? Crezi ca toate fete vor bani? Nu te bagă dacă nu știi la ce ma refer

| RAY a răspuns (pentru Monyyyyy):

Nu cred, stiu asta

| Lizuca1234 a răspuns:

Tu abia dai bacul si te gandesti la printi pe cai albi? Stai cuminte fata draga, nu te lega la cap daca nu te doare!
PS-a fost doar un vis, plasmuirea gandurilor tale de pe timpul zilei.