| Notty a întrebat:

Buna TPU va rog scrieti-mi si mie o lista de cantareti de hip-hop din Romania, gen Maximilian, Eli, Arssura etc. FUNDA la cel care imi scie cei mai multi cantaretikiss

Răspuns Câştigător
| ing3rd3mon4u a răspuns:

Bunabig grin : legalize, doddy, vescan, grasu xxl, mecena, vrack, zmili, zeno, kaye owe, justus, indiferent, Nimeni altu, spike, guess who, cia, estrada, pacha man, raku, zale, parazitii, vescan, grasu xxl, arssura, paco, bitza, sisu si puya, kazi ploae, pocaitii (canta rap si-s tari rau) cedry2k, deceneu, nane, sdst, veritasaga, ca-gula, l doc, deliric1, verbal, camuflaj, cris blaziny, codu penal, moni-k, adda, meph, ego, punct, doze, bullet, arssura, teasta, cia, el nino, gonzales, da´cruz, sever, maxilian, Connect-R, smiley, eli, exo, plauzibil, baboi, fely, bitza, george hora, tataee...pff numai stiubig grinlaughing)

4 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Nimeni altu, spike, guess who, cia, estrada, pacha man, raku, zale, parazitii, vescan, grasu xxl, arssura, paco, bitza, sisu si puya, kazi ploae, pocaitii (canta rap si-s tari rau) cedry2k, deceneu, nane, sdst, veritasaga, ca-gula, l doc, deliric1, verbal, camuflaj, cris blaziny, codu penal, ctc, don baxter, ad literram si nu mai stiu.mr juve susanu si gutalaughing

| unknownn a răspuns:

BUG Mafia 4 ever

| Iurașcu_Alecku_1994 a răspuns:

Cel mai tare: Dragonu ak47... Asculta-l si spune-mi daca iti placehappy

| Notty explică (pentru Iurașcu_Alecku_1994):

Mda...e draguthappyimi place mersi