| addutsa a întrebat:

Buna tpu..va simtiti naspa cand iubitul vostru va pune mana pe sani si stiti ca sunt mici? eu sincer cam da.

13 răspunsuri:
| NumeNou a răspuns:

Poi inseamna ca e porvos >.

| mroxana a răspuns:

Nu trebuie sa fii suparata pentru ca asta este corpul tau, in timp o sa se rezolve, pune in sutien servetele, functioneaza mereu:*funda?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna i mi cer scuze că zic, dar a ti înebunit cu toții cu sînii mici, dar ce ai vrea la 14 ani să îi ai ca a uneia de 50? Va înnebunit Bianca Drăgușanu cu silicoanele ei, de panaramă penală.

| Bybyutzzzz a răspuns:

Nu esti singura... dar oricum, au timp sa creasca, in plus, daca baiatul de langa noi ne iubeste cu adevarat nu se va uita la cat de mari avem sanii...

| DNSK a răspuns:

Esti incredibila mah fata, mai asteapta sa cresti! esti un copil nu intelegi?

| denisadenisa23 a răspuns:

Dumnezeule... el iti pune mana pe sani la 14 ani si tu esti ingrijorata ca sanii tai sunt mici? fa-te si tu respectata ca asa daca pune mana fiecare unde vrea nu te vad prea bine

| Bybyutzzzz a răspuns (pentru mroxana):

Am incercat si eu chestia cu servetelele, dar sa stii ca nu e prea buna, tinand cont ca de exemplu, pe la scoala o sa se zica ca ai sani mari si nu mai stiu eu ce, dar cand esti in costum de baie, toata lumea isi va da seama cat de mici ii ai

| drhotzu a răspuns:

Este la fel ca si la baieteiwinking
mai asteapta sa cresti si sa iti creascawinking si dupa 25 poti sa te plangi big grin

| mat31new a răspuns:

Ar trebui sa te simti naspa ca pune mana nu ca sunt prea mici.

| agentulagent a răspuns:

Eu sunt baiat si pot sa zic, ca imi plac sanii mari, dar nu in asa ceva sta o relatie. trebuie sa te simti tu bine in pielea ta si gata. Cum mai spuneau si altii. Au timp sa creasca

| papusica987 a răspuns:

Cum sa iti pui servetele in sutien?(referitor la ce au vb fetele mai sus) mai bine foloseti un sutien cu push-up, ca sa nu ai surprize neplacute gen sa iti iasa servetelele si sa vada ceilalti...nici eu nu am sani mari ii am chiar f mici si am 17 ani dar am invatat sa ma accept asa cum sunt si sa vad partile bune nu conteaza ca am sanii mici conteaza ca am ochii frumosibatting eyelashes si ca sa iti raspund la intrebare DA ma simteam aiurea inainte, acum stiu ca iubitul meu ma iubeste si fara sani mari:*

| VadTot a răspuns:

Ce varsta ai?

| Steffilika a răspuns:

Atata timp cat iti pune mana pe sani inseamna ca ii plac....deic n'ai de ce sa iti faci griji. daca te'ai uita mai mult la calitatile la care si el sa uita nu ai mai crede ca ai sanii mici. Sa stii ca baietii observa doar 10% din defectele pe care noi le avem. Mai bine nu i le face cunoscute!winking