Ce rautaciosi sunteti! alex mai intai intreab-o pe prietena ei de ce nu esti pentru ea. inseamna ca fata cu 10 pe linie e usor influientabila asa ca incearca si tu sa o influientezi in bine si sa ii arati cat de mult o placi.papa
Vorbeste cu prietena ei. Daca nu-i linistesti prietena, atunci ea va continua sa-ti stee in cale. Vorbeste si cu aleasa inimii tale. Daca veti vorbi ea va fi din nou interesata de tine.
Ai ucis gramatica romaneasca.Eu zic sa petreci mai mult timp cu fata asta cu 10 pe linie poate inveti si tu ceva.
O fata desteapta si frumoasa asa cum este ea, are dreptul de a avea prieteni la acelasi nivel cu ea. Ce sa faca ea cu un baiat care nu stie nici sa scrie corect, cat de cat macar, doua randuri? In plus, intrebarea ta nu-si are locul si rostul la aceasta categorie.
Alex eu iti recomand sa te comporti normal daca asa zisa ei prietena i-a spus ca nu esti de nasul ei nu poti decat sa ii demonstrezi contrariul. Sh eu ma regasesc in aceasta poveste de iubire, pana la urma am avut-o dar ne certam zi de zi dar chiar sh dupa 4 ani am ramas buni prieteni
George0197 întreabă: