| bellisima92 a întrebat:

va voi intreba ceva,insea nu vreau glume sau ceva de genul,cine nu vrea sa raspunda e liber sa treca peste intrebarea mea big grin. Am facut-o cu iubitul meu, insa prima data a fost protejat (el s-a terminat un pic cam repede), iar al doilea numar am facut-o neprotejat (nu s-a terminat in mine) insa ma gandesc sa nu ma astept cu vreo surpizica big grin.Va rog raspundeti-mi pentru ca sunt stresata din cauza asta.Va multumesc :*

Răspuns Câştigător
| sorin_6068 a răspuns:

Chiar daca nu a ejaculat in tine exista riscul de sarcina(sperma ramasa de la primul numar sau din lichidul de lubrifiere) daca esti in perioada fertila calculeaza-ti la http://www.femei-moderne.ro/calendar-fertilitate/ dar nu o lua ca metoda de contraceptie

10 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Risc prezent! Fa testul din prima urina de dimineata, in a 21-a zi de la contact!

| Alexandru0007 a răspuns:

Mai scrie-ne dupa vreo 2-3 saptamanihappy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Atat timp cat nu v ati protejat e destul deposibil sa ai o surpriza, mai ales ca a existat o ejaculare anterioara si e foarte probabil sa mai fi existat spermatozoizi

| Azµre a răspuns:

Supriza deja este pe drum. Pune mâna pe un test de sarcină dacă întârzâie menstruația.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu inteleg totusi de ce v-ati protejat si a doua oara protejat!
Daca iti intarzie ciclul mai mult de o saptamana iti recomand sa-ti faci un text de sarcina, dar asta la 3 saptamani de la contactul neprotejat.

| Isabella95 a răspuns:

Stai linistita nu ai de ce sa iti faci griji daca nu s-a terminat in tine nu ai ramas gravida. Sunt sanse putine si cand se termina in tine sa ramai insarcinata e vorba despre perioada de fecundatie si daca spermatozoidul ajunge unde trebuie, nu iti fa griji eu tot timpul o fac fara prezervativ si nu raman niciodata insarcinata!

| bellisima92 explică (pentru Isabella95):

Sincer im ieste teama si cu prezervativ si fara pentru ca de multe ori am auzit ca s-a rupt si au facut o 'branza", acum cum imi va fi norocul.Multumesc pentru sfat

| alysha a răspuns:

Daca erai in perioada fertila risti sa ai o surpriza...

| bellisima92 explică (pentru alysha):

Prima data cand am facut-o am fost virgina si am facut-o neprotejat...si nu s-a intamplat nimic pentru ca de atunci am avut menstruatie dar acum imi este teama, dar acum chiar daca nu s-a terminat in mine exista posibilitatea sa am o surpiza?