Chiar daca nu a ejaculat in tine exista riscul de sarcina(sperma ramasa de la primul numar sau din lichidul de lubrifiere) daca esti in perioada fertila calculeaza-ti la http://www.femei-moderne.ro/calendar-fertilitate/ dar nu o lua ca metoda de contraceptie
Prima data cand am facut-o am fost virgina si am facut-o neprotejat...si nu s-a intamplat nimic pentru ca de atunci am avut menstruatie dar acum imi este teama, dar acum chiar daca nu s-a terminat in mine exista posibilitatea sa am o surpiza?
Atat timp cat nu v ati protejat e destul deposibil sa ai o surpriza, mai ales ca a existat o ejaculare anterioara si e foarte probabil sa mai fi existat spermatozoizi
Nu inteleg totusi de ce v-ati protejat si a doua oara protejat!
Daca iti intarzie ciclul mai mult de o saptamana iti recomand sa-ti faci un text de sarcina, dar asta la 3 saptamani de la contactul neprotejat.
Stai linistita nu ai de ce sa iti faci griji daca nu s-a terminat in tine nu ai ramas gravida. Sunt sanse putine si cand se termina in tine sa ramai insarcinata e vorba despre perioada de fecundatie si daca spermatozoidul ajunge unde trebuie, nu iti fa griji eu tot timpul o fac fara prezervativ si nu raman niciodata insarcinata!
Supriza deja este pe drum. Pune mâna pe un test de sarcină dacă întârzâie menstruația.
Risc prezent! Fa testul din prima urina de dimineata, in a 21-a zi de la contact!
Sincer im ieste teama si cu prezervativ si fara pentru ca de multe ori am auzit ca s-a rupt si au facut o 'branza", acum cum imi va fi norocul.Multumesc pentru sfat