Nu, însă pățăști. Probabil că pe moment n-ai fost chiar atât de interesată cum ești acum când știi că nu mai ai persoana respectivă.
Da am patit si eu la fel ca tine ...si incepuse sa imi para rau
Aia e relatie? sa stai cu cineva care doar iti e simpatic?
vai de steaua voastra.
Nu am patit asa ceva. Eu nu ma arunc intr-o relatie pana nu simt ceva pentru persoana respectiva. Eu asa fac si asa cred ca e normal.
Cred ca esti instabila psihic mergi la pishiatru pana nu ranesti pe cineva
Buna. Si mie mi s-a intamplat la fel. Doar ca nu eram cu acea persoana, cand nu mi-a mai acordat atentie pentru ca il ignoram mereu, abia atunci am observat ca este o persoana minunata si mi-a parut rau ca l-am ignorat. M-am decis sa ii spun si am fost impreuna. Te sfatuiesc sa faci si tu acest lucru. Ia-ti inima in dinti si spune-i.Fa totul pentru fericirea ta♥
Cred ca ai face un bine sa-ti stergi contul din moment ce il folosesti doar pentru a jigni lumea de pe TPU, ceea ce denota ca ai reale frustrari, asta la o prima vedere, ca daca e sa iti pomenesc si nickname-ul tau se vede clar ca ai probleme. Nu mai judeca pe altii si nu mai trage concluzii ca le tragi prost. La revedere!
Esti o draguta, iti multumesc mult pentru raspuns si voi tine cont de sfatul tau! Numai bine!
Ideea e ca eu cel putin m-am mai indragostit si de persoane cu care nu se cadea sa am o relatie sau nu se putea...gen actori sau barbati deja cuplati cu femei...nu imi place sa stric fericirea altora, dar de fiecare data cand am inceput o relatie nu pot sa spun ca am fost deja indragostita de el, totul pleaca pana la urma de la o simpatie, de la a-ti placea de persoana respectiva si abia apoi vine iubirea. La mine.