| Mirris a întrebat:

Buna tpu.Vi se pare normal daca sotul vostru s-ar adresa unei prietene din copilarie cu "ce faci draguto" sau "ce faci fetita" verbal sau prin mesaje? Poate sunt eu nauca.Mersi.

49 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu mi se pare normal ca sotul sau iubitul sa vorbeasca cu alte femei ce nu ne sunt prietene comune sau cu ceva ininteres de serviciu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-ar părea mai anormal să întreb asta aici.

| Evolution a răspuns:

Nu este normal. Dar nici nu e o chestie de o cearta laughing nu stiu cum sa iti explic. Poti vorbi cu el sa ii spui ca daca ai face si tu la fel cu un prieten din copilarie, nu i'ar conveni nici lui si ii spui ca te deranjeaza si sa inceteze.

| Mirris explică (pentru anonim_4396):

Am cerut pareri. Daca nu iti poti da o parere referitor la intrebarea mea te rog cauta alte subiecte.

| Mirris explică (pentru Evolution):

Mi s-a intamplat personal si cand i-am spus caci daca se intampla invers, a evitat sa raspunda ceea ce inseamna ca nu ii convenea.Acea fata are si ea prieten si cand i-am cerut explicatii, a spus ca i s-a parut normal.Si mi-a spus ca nu cumva sa afle prietenul ei ca e jale...atunci ma intrebbig grinaca i s-a parut normal de ce se fereste de prietenul ei daca ea considera ca nu a gresit cu nimic.

| HadesSs a răspuns (pentru Mirris):

Eu zic ca trebuie sa stie si prietenul ei, asa mi se pare corectlaughing Spune-i sa stie ce face si consoarta lui laughing

| Mirris explică (pentru HadesSs):

Nu as vrea sa ii fac sa se certe intre ei, insa ma enerveaza mai mult c nu recunosc si nici nu isi asuma greseala si sa spun si sotul si femeia aceea"da am gresit, imi pare rau si nu o sa se mai repete".E stresant sa stii ca ai dreptate(macar pe jumate) si tot tu sa cazi de proasta.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Mirris):

Nu te mai agita; in mod sigur sotul si respectiva au participat candva, la un dialog, pe care sotul nu vrea sa ti-l detalieze.

| HazelEyes77 a răspuns:

Sigur ca nu. E complet deplasat avand in vedere ca vine din partea unui barbat insurat. E posibil ca si tipa respectiva sa aiba pe cineva. Nu exagerezi deloc avand o reactie la ceea ce se intampla ai tot dreptul si e normal sa te deranjeze.

| Mirris explică (pentru HazelEyes77):

Avem impreuna 5 copii si 11 ani de casnicie(4mai).Logic e: daca ei i se adreseaza cu draguta, eu ce mai sunt? proasta? Totusi am zis sa o las asa si sa vad pe viitor cum decurg lucrurile.A doua oara(sper a nu mai existe)nu tu vorbe, plecat direct.

| Nicolas_Irimiea_Raul_2000 a răspuns:

E ceva normal wtf.
Daca a fost prieten cu ea in copilarie e normal sa vorbeasca asa dude.

| mihai69 a răspuns:

Desigur. La ambele chestiuni.

| Mirris explică (pentru Nicolas_Irimiea_Raul_2000):

Serios? Faptul ca au fost prieteni din copilarie(desi el a spus asta si eu o cunosc de aprox.4 ani) asta nu ii da dreptul sa se "dulcegareasca" unul pe altul.Hai sa ne "dulcegarim"toti sa vedem unde ajungem.Cand ne-am casatorit nu ne-am luat si prietenii din copilarie sau mai stiu eu pe cine la pachet.Hai sa nu confundam prietenia(chiar si cea din copilarie) cu partenera de viata.

| Mirris explică (pentru mihai69):

Crezi ca e normal?

| mihai69 a răspuns (pentru Mirris):

Bineînțeles că e normal. Doar căsătoria nu e un „prag", dincolo de care nu mai au voie să pășească decât însurățeii, iar toți prietenii lor dinainte, rudele și alte cunoștințe să rămână pe afară și să nu mai aibă în veci acces! Ești culmea...

Nu am zis ca nu are voie sa vorbeasca cu prietenii dinaintea casatoriei, doar ca nu mi se pare normal sa ii zica sotul altei femei"ce faci draguto".

| mihai69 a răspuns (pentru Mirris):

Dacă așa s-a obișnuit să-i spună timp de ani de zile, de ce ar face acum altfel? Doar pentru că are o verighetă? Crezi că modul cum vorbește cu alte persoane are vreo legătură (în sensul de degradare) cu statutul tău față de el?!? zău că ai o gândire comunistoidă...

| Freya1 a răspuns (pentru Mirris):

Nu ai observat ca dor barbatii au spus ca e normal laughing? Dar daca ii pui inver in situatie "aaa pai cum sa vorbesti cu ala asa " laughing

Nu a vorbit cu ea de ani de zile, si acum cand s-au reintalnit au conversat mai "deocheat"(dupa parerea mea).

| Mirris explică (pentru Freya1):

Exact asta incerc si eu sa explic si sotului si prietenei lui din copilarie cica, insa lor li s-au parut normal.Ea a zis ca nu vrea sa afle prietenul ei desi ea a spus ca nu a gresit cu nimic.

| Freya1 a răspuns (pentru Mirris):

Nu mai intreba pe nimeni simti si crezi bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mirris):

"A doua oara(sper a nu mai existe)nu tu vorbe, plecat direct."
Bine gândit.Cui îi mai pasă de copii și de anii de căsnicie? Total neimportanți.
Ai vrea să te mintă spunându-ți că ești drăguță? Mă îndoiesc.
Nu e "normal" în sensul că nu toată lumea face asta și da, pare puțin deplasat ca să zic așa.Dar dacă ai avea încredere în el n-ar trebui să te gândești că e posibil să te înșele în viitor cu ea.Fii geloasă cât vrei, aici te înțeleg, dar nu-i impune lui restricții pentru că tu nu ești capabilă să-ți gestionezi gelozia.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Hai sa fiu eu cel care sparge gheata aici ca vad ca ceilalti zic ca e normal ( eu chiar cred opusul ). dupa parerea mea au trecut putin peste limita, atentie la putin. dar acum pune-te si in locul lui... adica na daca a vb asa de mult timp si asa s-a invatat, ce sa-i faci acum? in conflictul asta eu as zice ca ambele parti au dreptatea lor. eu zic sa fi atenta la cum decurge situatia in continuare si daca situatia persista discuta face to face cu amandoi si rezolvati problema.

| Hammurabi a răspuns:

Nu te supăra pentru ce îți voi spune, dar nu e normal nici ce a făcut el dar nici ce faci tu. Ceea ce aveți voi acolo pare total disfuncțional.
El e chiar nesimțit dacă se adresează altei femei la modul ăsta de față cu tine, iar tu dai dovadă de o nesiguranță totală atât în tine cât și în el, cât și în casnicia voastră. Chiar dacă aveți 5 copii, viitorul relației voastre nu pare deloc roz.

| Mirris explică (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Eu inteleg ceea ce spui insa e ciudat ca pana acum nu au mai vb(doar cand erau copii)si acum dintr-o data ii vorbeste cu draguta si fetita. Daca stau sa ma gandesc si eu am prieteni cu care am copilarit insa nu le spun "dragutule"sau mai stiu eu cum.Totusi eu m-am simtit in plus in momentul ala.

Nu i-am inpus restrictii niciodata de aceea cred eu ca a inceput sa "sara calul" daca ma intelegi.Nu am fost geloasa pana acum pe nici o persoana.Insa acum m-am simtit prost si in plus. Daca eu ii faceam asa lui cum ii cadea? Nu cred ca se simtea tocmai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mirris):

Probabil că nu, de aia ar trebui să discutați. Dacă el i s-a adresat mereu așa și nu vede nimic anormal, atunci n-ai avea de ce să-ți faci griji.Pentru el nu e o formă specială de alint, e o obișnuință. Presupun.Tu ești cea care stă de 11 ani cu el, ar trebui să-l cunoști mai bine.

Aici nu implicam copiii si mai stiu eu ce, e total personal.Stiu ca nu e genul ala de a lasa o familie intreaga pentru o simpla femeie(fie si din copilarie), dar nu vreau sa ma simt jignita indirect dupa atatia ani de casnicie.Fiind om insurat cu copii, eu cred ca ar trebui sa aiba fiecare limitele lui.

O fi asa cum zici.Incerc sa gestionez lucrurile cu cap si cu calm.Eu am vorbit si cu el si cu ea omeneste, fara jigniri sau scandaluri.Sunt om si de aceea am gura:sa vorbesc.Multumesc pt.raspuns

| Alexand3ru1 a răspuns:

E ceva destul de anormal ca sotul tau sa vb asa cu ea dupa atata timp.in conditia in care el te are pe tine ca nevasta si aveti copii impreuna, era ceva normal daca-i vb asa surori lui.
Eu asa vad lucrurile.
Parerea mea din ce spui...e cam de banuit cu vb astea asa de tandre asupra prietenei din copilarie.
Fii mai atenta si vezi exact daca vb asa cu ea doar dintr-o simpla amicitie mai veche sau din alte benefici pe care le au impreuna.