| Mirris a întrebat:

Buna tpu.Vi se pare normal daca sotul vostru s-ar adresa unei prietene din copilarie cu "ce faci draguto" sau "ce faci fetita" verbal sau prin mesaje? Poate sunt eu nauca.Mersi.

49 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns (pentru Mirris):

Dacă prietenul ei e ca tine... e de înțeles.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca sunt amici de mult timp da.

| mihai69 a răspuns (pentru Mirris):

Corect: părerea ta. Dar a impune cuiva care s-a obișnuit să numească pe o prietenă „(nomina odiosa)" timp de ani buni să nu îi mai spună așa după ce s-a însurat mi se pare cel puțin absurd.
Acum, dacă în afară de acel apelativ în discuție au fost alte insinuări, sau chiar propuneri mai deschise și indecente - e deja altă poveste. Dar dacă e doar o discuție între amici vechi - atunci chiar nu mi se pare nimic absurd.
La fel cum - dacă soția mea s-ar întâlni cu prieteni vechi și ar avea glume cu ei, nu mi s-ar părea nimic aiurea.
Dar așa sunt eu, nu e musai să fie toți la fel.

| Mirris explică (pentru mihai69):

Pai cand eram si eu cu ei nu vb asa, dar discutia am gasit-o in mesaje pe telefonul lui.

| Mirris explică (pentru mihai69):

Fiecare cu parerea lui

| Mirris explică (pentru Alexand3ru1):

Printre "draguta" si "fetita" mai aveau si niste "glume"(insinuari mai degraba) care m-a pus pe ganduri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

Nu, aceeia nu ar fi BARBATI.
La o adicã se adreseazã cum vrea, si la cine vrea. daca e sa plece, pleacã nu il/o poate tine cu forta.
Iar ea nu are rost sa se enerveze din lucruri inutile, nu poti CONTROLA o persoanã, cum sa vorbeasca sau ce sa facã!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum se adreseazã, nu contazã daca se intoarce inapoi la tine, nu incepe sa intre in discutii mai mult de 5-15 minute pe fata ta.atunci nu iti fã probleme, daca incepe sa vorbeasca non-stop si cu tine de loc, la tine pe fatã, nici macar nu bagã de seamã ca existi. Atunci ce rost mai are sa stai cu el?

| Mirris explică (pentru anonim_4396):

Asa e.iti dau dreptate.Mersi pentru ceea ce ai spus.Parca m-am mai calmat.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu crezi ce vrei.
Eu daca sunt intr-o relatie nu ii permit barbatului meu sa vorbeasca cu iubi bubu cu alte femeie. Vrei sa vorbesti asa cu altele? foarte bine cum ai zis tu, pleaca si nu ai de cat da nu cat timp esti cu mine intr-o relatie si aveam o gramada de copii cum e cazul ei.

| Mirris explică (pentru Freya1):

Asa e si gandirea mea.Totusi unii au logica lor si oricat as incerca sa explic nu am cum sa schimb cuiva mentalitatea.De data asta iert(dar nu uit)si sper ca pe viitor sa fie totul ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie astea mi se par apelative pe care le faci propriilor copii.
"Draguta", "fetita".
Ce diferenta de varsta este intre sot si acea veche prietena din copilarie? Daca este una mai mare este de inteles (poate si acum zeci de ani ii spunea la fel), dar altfel...
Stiu ca si adultii se mai pocesc acolo, dar poate aia mai imaturi.

| RAY a răspuns:

Tu cauti o confirmare, da, ai dreptate nu e normal si nu esti nauca ai dreptate

Nu e o diferenta foarte mare intre ei.Ea e mai mica cu 4 ani fata de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mirris):

Posibil ca acei 4 ani sa fi însemnat mai mult in copilarie. Acum nu prea. Sa nu fi rămas de atunci cu aceste alintări. Altfel ceva e cam dubios.

Asta e si chestia.Caci pama acum nu ii vorbea asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mirris):

Ce cautãi tu pe telefonul lui? Cu o asemenea gelosã ma si gândesc cat e de distant cu tine, si nu iti oferã atât alintare. Mai continuã asa si atunci clar il pierzi.

E treaba mea ce cautam pe telefonul lui.Tocmai ca nu sunt o persoana geloasa si cred ca din cauza asta si-a permis sa vorbeaca cu o prietena din copilarie sa vorbeasca astfel.

| Wordofthat999999 a răspuns (pentru Mirris):

Mare dreptate aici. Aia e o nesimțita!